Monday, March 30, 2009

my first gathering...

salam seme..ni lah foto2 semasa kami gathering kt shakey's pizza, alpha angle w.maju petang tadi sempena menyambut kedatangan mak buyung kita yg femes ames dari jepun tu..sapa lagi klu bukan si hana tu!! ni pun 1st time i join geng2 blogger ni bergather2 ni..mmg best! seme yg hadir ramah2 belaka..cuma si hana ngan fizanordin ni cam malu2 pun ada..hehe! mungkin penat hana x hilang lg kut sbb berjalan sakan satu mesia melawat kengkawan cyber nih..dr johor ke kuantan then ke bentong lps tu mai kl lak..dgr citer lps ni hana nk melawat mommy baru kita si catlina di kluang sana lak lepas ni! mmg betul2 makan angin u! sure sedih ek hana sbb nk balik jepun semula nextweek...klu nk jumpa balik tunggu 2 tahun lagi..alahaai!! jom layan gambo2 kt bawah ni!

k.intan, hana,k.ina kl,ct delima & fiza nordin..kt depan anak dara si fiza..kemain friendly lagi u!


di hujung sana ialah nyczar, k.ina dan hana..


ct bersama kak ham..amboi tersenyum gembira..seronok sgtkan!




k.intan sibuk melayan anak jagaanye yg comelote dan sifiza pun x menang tangan melayan keletah anak2 nya lebih2 lg si mirza tu..fuh..mmg hero tullah!hehe..


ni lak buahtangan dari hana ie bunga lilin & keychain yg cute..timokacih ye hana! kt bawah ialah magnet berupa chef pemberian ct...timokacih juga ct ye!!

harap2 akan ada lagi perjumpaan2 sebegini selepas ni..mungkin dgn teman2 lain jugak..semoga persahabatan yg terjalin akan berkekalan hendaknye..love u all!! muaaahhss!!!

18 comments:

ain said...

seronoknya jumpa kwn blogging.

KAK TON said...

ina..insyaallah, nanti bila2 kita leh jumpa.
lama sungguh aku tak jumpa hang...dekat 20 tahun kut...

Suzi said...

wah kak ina pun dpt jumpa hana...n kwn2 lain tu. syoknya ye...sure kecoh shakey's pizza, alpha angle w.maju tu ye hihihi...

Rafizah Nordin said...

k ina, daku bukan malu2 kucen kak...tp cam ilang mood nak sembang beria menengokkan perangai anak2nda yg wallah itew hahaha!!!
psl spek yg sy pakaikkan kat gambo akak tu, okla ye...jenuh dah carikkan topeng tak jumpe.tu yg paling cun tau...

pssttt
k suzi, kecoh shakey's tu ngan sore si mierza aje adeh!

inahar ali said...

ain..nexttime akak nk jumpa ain lak!

ton..aku pun harap camtu jugak!mesti borak x hengat dunia punya bila jumpa kan!hahaha..

suzi..mmg best..kecoh yg amat..gegak gempita ngan sore kitorg je..mesti bengang je bebudak shakey's tu!

fiza..kahkahkah..nk wat camner..bebudak camtu ler perangainyekan! tapi spekmata tu bila akak tgk berkali2 cam cun lak..hehe!

kakchik said...

salam inahar,
seronoknya dapat jumpa kawan2 terutama dgn hana yg pulang bercuti tu. ada rasa jeles la sikit sebab kita tak berpeluang nak ke sana.

drNO said...

wah..bestnya ber'gathering'...

ummizaihadi-homesweethome said...

Amboiih orang KL jmpa Hana..gempak nampak..mesti riuh rendah kat Shakey's tu..hehe..Kalau weekend ni, boleh jugak Ummi jmpa sekejap kot kebetulan nk pergi Gombak ada kenduri sebelah ipar hari Ahad ni...Sonok sakan kalau jmpa ramai2 gitu..mesti masing2 lupa cik abang kat rumah kejap..hehe

CT Delima said...

ina..seronok dapat jumpa ina..ina pun apa kurang nya..ingat sebelum jumpa tu akan diam cam fiza..tapi mengalah kan budak dua org tu lak.apa pun memang seronok sgt2.bole ler kita gathering lagi ya :-)

Datin El said...

inahar hee...jealousnye nenguk u'all best giler gitu dapat jumpe..yang musykilnye mana gambar awak nak tenguk gak lah inahar..

Tukang cerita said...

Seronoknya kak jumpa reramai begitu...
Bila nak jumpa saya lak?

inahar ali said...

k.chik..xpela klu k.chik turun kl mesti bgtau..nnti kita dating lak ye!

drno..mmg best..nexttime drno nk join x?

ummi..eh iyeke ummi turun kl? nnti nk tanya k.ina kl..nk meeting kt mana & bila..

ct..jgn x tau..puan doktorrr nih mmg terlebih ramah..klu ada yg terkasarbahasa..maafka ye! i'm soriiiiiii...hehe

datin el..klu nk tgk kita..mehla kita wat gather2 lak ngan cikmanggis..mesti gempak u!

nurul..nnti akak nk gather2 ngan nurul lak..mesti datang tau!

nuryah said...

wah..seronoknya k'ina ade gathering..tp still xde gmbar akak jugak nih..melepas lagi nak tgk rupa akak..hehe busy body betul yah ni :D

inahar ali said...

yah..huhu..nnti mai kl leh kita jumpa ek!

cikmanggis said...

eh,lupa la pulak...inahar..nak pinjam spek!hahaha akak tak tahan gelak yang tahap cipan tengok inahar pakai spek tu!kihkih

inahar ali said...

cikmanggis..hahahaha!!! wat malu jer ek! fiza tu ler pandai bebeno mengfotoshopkan wajahku ini..huhu!

drNO said...

boleh..boleh..next time insyallah, kita join sekalik..heheh

inahar ali said...

dr no..insyaallah!