Wednesday, March 11, 2009

Award from Siti...

terimakasih adikku SITI banyak2 sebab menganugerahkan akak such a cute sisterhood award! cantik banget!! tag tu nanti dulu aarr(besela klu award tu cepat je kan?..hehe) love u so muchhh!!
muah100x!!!! kepada kengkawan lain as usual i nak pass kat korang lak award yg trendy ni utk koleksi masing2 ek...seme yg hadir ke blog ni diharap amik bawa balik ye award ni...love u allz!

12 comments:

ain said...

wah...rugged award akak dpt. Thnx sbb sudi pula beri kat saya. hihi. Nanti saya tepek ekh.

VG said...

Congrats on your award Inahar and thank you so much for passing it to me. Muah...

And thank you for doing the tag again. Great to learn more about you.

MaNjE said...

heheh..tengkiu2 sebab pass award tuh..
rugged and trendy,..hihi~

inahar ali said...

ain..vg..manje...welcome ya!!

kakchik said...

thanks sis. i'll accept it gratefully. cute.

inahar ali said...

k.chik...u're welcome!!

Idayu said...

tq kak..muahhhh1000x...hihi

Big Mamma Bukhari said...

hi.. apa kabar

mummyalyssa said...

tq kak..kite da amek adiah akak ni...

inahar ali said...

ayu...muaaaaaaaahhhss!!

T..hehe akhirnya berjaya masuk umah akak ek!yahuu!

seri..welcome cayaaaang!

CatlinaFly said...

kak inahar bebeh..sy dah tempek award akak ni..mekacih..lebiuuuuu

inahar ali said...

cat...lebiuuuuuu too!!