Tuesday, February 17, 2009

TAG dari FIZA DJ..

Rules:
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged


Jangan mare ye fiza..memang tu pun gambornye yg kebetulan ada kat situ..huwaaargh..kahkahkah.. foto MR BEAN masa bayi lagi (kata kak ayin le...sbb dia yg simpan gambor ni dulu)..kwang3x..biar betul anak aku nih..anyway..layan gelak jelah..so fiza puashati x?
Okayle..so mangsa lain seterusnye adalah..anawaheed, ayohwang, cikmanggis, datin el,ton, anatahir. sila wat homework cepat ye!!

11 comments:

Datin El said...

oh pocot...terperanjat beruk kita tau..kihkihkih..

noorsl said...

biar betul...lucunya muka dia

KakChik said...

hahaha... mula-mula nampak thumbnail kat snippet di blog, kakchik dah risau, gambar baby mana la tu... rupanya mr bean kecik, mana lah inahar dapat gambar ni?

inahar ali said...

datin el...jgn terperanjat beruk..susah beruk tu nnti kena heartattack..haha!

noor..sesapala yg memandai je kan bikin gambo tu jadi camtu..akak 1st time tgk gelak smpai nk terguling..hahaha!

kakchik..anak dara kitala yg pandai bebeno cari gambo funny2 kt tenet lepas tu simpan dlm computer..adoyai..x larat nk gelak dah!!

hana said...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!!!! adeehhhhh! panjang beno kita ketawa kak! hehehe

inahar ali said...

hanaaa...hahahahahahahahahahaha!!!!akak pun dh terguling termuntah dah gelak nengok baby rupa tua tu!!

Idayu said...

haha..tak encem.

cikmanggis said...

ala seksinya baby ni....kihkih anak sapa la nih!

inahar ali said...

cikmanggis..hahaha..bukan sexy lagi tapi cam ala2 geli jer..hihi!

inahar ali said...

ayu..mmg x hensem tapi tomei jer..haha!

nuryah said...

haha..geli pon ade tgk gambar ni