Saturday, February 21, 2009

MORE AWARDS!!


Salam everyone..sukanya arini dapat award lagik...award yg diatas tu diberi oleh adik2 tercayang LEEN & FARAH mommyotai. kat bawah tu lak kad cute dari farah...huhu!!.. timokacih ek wat kedua2nya ...akak sayaaaang korang!!love u..muah100x!!!
so..anyone yg berkenan silala amik both awards kt atas tu yek! i tujukan khas utk seme kengkawan yg bertandang ke sini ye! jangan malu2..amikla ek!!

6 comments:

CikMin said...

inahar..sudi la kerumah cikmin amik cyber gift ye...

nabella said...

Ina..awat hang x ingat aku..nekda ingat aku kot..aku ni geng packy..budak farmasi..dulu la..la ni..makcik pharmacist la...he..he..

ain said...

bestnya dpt award..saya dgn muka x malunya akak amik award akak ni..hihihi.nanti saya tepek kat blog saya ekh.

inahar ali said...

nabella..betui ke hang cekna..laaa awat guna nama glemer nabella..klu nabilah tu aku taula..hahaha!eh betuika ton kata hang la ni jd cikgu? bukan hang ada farmasi sendiri ke?

inahar ali said...

cikmin..waduh..tinokacih bebanyak yek! ingat gak cikmin kt akak..nnti akak amik ye!thnx again..love u so much..!!!

ain..eh amik ajela award tu..mmg akak bagi kt seme geng blogger ni..ikhlas...x yah malu2 tau!

nabella said...

Bila masa aku jadi cikgu..ya,mmg aku bukak farmasi dh dekat 10thn..mcm klinik hang, lg lama kan..Nabella tu nama glamer,actually nama salon aku..sebelah farmasi jer..mai la kalu hampa nak rebonding rambut ka,facial ka,.nak sental bdn ka..tp salon aku biasa2 jer..x lah 5 bintang punyer..aku suka lawat umah hang..lagu pun best ,selain masakan hang yang mengancam..