Tuesday, February 10, 2009

Hadiah kuiz dari YATT..


Yeaahh..inilah dia hadiah yg kudapat dari yatt sebab menjadi pemenang kuiz teka chef bagi resepi king of pudding tu...alahai akak ni mmg peminat jamie oliver kan..mestile tau jawapannye..hehe!.
anyway..tq sesangat ye yatt..bertambahla koleksi award2 ku..love u!muah100x!!
oh ya..minggu nih dh start keje balik so terpaksala gantung kuali seminggu..nnti kita layan mata je kt umah kengkawan lain la pulak yek! kalo sesapa yg sudi mengepos kan bekalan food2 yg sodap tu...silala jgn malu2 ek!

3 comments:

Big Mamma Bukhari said...

salam.. tq sudi singgah ke blog t.. siap bagi award lagi.. byk pulak tu.. suka t .. suka.... hehe.. tq ye!
menu2 u dlm blog u ni ada pelbagai. kek.. pizza.. lauk pauk.. so delicious..

anatahir48 said...

Kak, kita suka kat Jamie ni pasal dah ler pandai masak, Handsome lak tuh! Untung bini dia..hehehe

inahar ali said...

salam T, amikla jangan x amik ye..amik sekali ngan resepi2 tu haa..hehe!

ana..amboi2 mak budak ni ada hati nk mengg..t..l ye! huhu...