Monday, February 2, 2009

MAKAN2 LAGI..

okay..lepas pi kenduri tu..dgn gumbiranya kami bergerak pulak ke rumah Linda (tunang my brother aju) sbb dapat jemputan besday party ayahnya linda ie. uncle azizan..waduh...makan2 lagi..kat umah linda ni lg bnyak kami makan..mmg macam2 menu..x ingat dunia di buatnya..me & my staffs ana,aton,bedah..sama naik berlawan pinggan..kahkahkah! terukkan perangai padahal br je makan kenduri kawin sebelum tu..alaa tp bukan selalu dapat makan free kan..kan?
tapi makanannye seme sodap2 belaka..fuh..thumbs up terutama cheese cakes dan kuihmuih nye tu..mmg akak x dapat kawal nafsula time tu. layanla foto2 kt bawah ni..

haa ni lah die besday boynye..uncle azizan (yg berbaju biru bersama adik nya)..hepi besday uncle...yg kebrape yek?oops rahsia..hehe!

ni lak gambar linda (yg tengah2 tu ) di apit oleh aton(di belah kiri) dan ana(kanan)




dari kiri bedah bersama asyraf(anak sedaranye yg juga anak kpd yus ie my staff tp x dpt hadir), tina (anak aton) dan aton..senyum kekenyangan nmpak..hehe!

siap ada ayam & kambing panggang lagi ..mmg best woo!!






tu dia tiga jenis cheesecake..perisa rasberi,oreo dan newyork cheesecake..sorila rupa paras nye huruhara tinggal serdak je tu..mmg marvelous tul rasanye..pergh.!
apa2 pun mmg sangat puashati sbb seme foodnya teramatla sedapnya..tq linda atas layanan 1st class yg diberikan juga tq wat auntie & uncle n ur family..timokacih daun keladi ye..kalau ada jemputla lagi...huhu..muka x tau malu tul..
lepas tu bila masuk keje petang tu..mata dah x leh buka..separuh je..sbb overkenyang sampai mengantuk..wat malu betul..ishish.anyway tq atas rezeki dan nikmat yg diberi oleh Nya..amin!

8 comments:

rapheydhillo said...

mana gambar 'tuan rumah' nya?
bestnya tgk makanan..klu saya [un sure tak leh control..

cikmanggis said...

Masya Allah.....abislah diet makcikmanggis kalu camni...

inahar ali said...

dhill..tuanrumahnye tu besdayboy tu ler..uncle azizan..anaknya linda..bakal adik ipar kita..insyaallah!

cikmanggis..bukan abis lagi tapi hancur lupus dah!
berat trus naik sekilo setengah semalam..huhu!

rapheydhillo said...

k.ina,
maksud saya tuan rumah blog nih ;)

Idayu said...

aa..gambar akk xde ke?

Bestnya tg mknan tu.hihi..

azrena azizan said...

kak ina....tulih je 60...sama ngan no umah...

inahar ali said...

azrena..hehe kakak linda yek? betulke umur uncle 60 thn tp nmpak awetmuda lagi tu!

inahar ali said...

ayu..akak jd tukang amik foto udahle..nti melotup lak camera tu bila masuk muka akak yg terlebih anggun nih..hehe!