My home cooking blog...recipes,tips and advices.
kak Ina...singgang tu fav saya..mkn ngan sambal belacan..pehh..sedapppp!!!!ayam goreng berempah pun kalah..hihi
sayakan....kalau masak pindang, kuah dia mesti pekat dan biar masam sikit . Tapi cik abang tak suka ... dia kata ini lauk orang sakit .takper... satu mangkuk saya perabihkan. hahaha
meleleh air liur ku inahar!..penyek-penyekkan cili tu..kuahnya..fuuhh..sedap btol..partnernya budu..
ain..singgang ni mmg lauk fav kitorg gak..very healthy kan!! hehe..linda..hahaha..belasah sorang2..br best!cikmanggis..cili padi tu kita mmg x ketuk tp bila masa makan..kak ayin yg akan penyekkan cili tu..sbb dia mmg tahan pedas!
Post a Comment
4 comments:
kak Ina...singgang tu fav saya..mkn ngan sambal belacan..pehh..sedapppp!!!!ayam goreng berempah pun kalah..hihi
sayakan....kalau masak pindang, kuah dia mesti pekat dan biar masam sikit . Tapi cik abang tak suka ... dia kata ini lauk orang sakit .
takper... satu mangkuk saya perabihkan. hahaha
meleleh air liur ku inahar!..penyek-penyekkan cili tu..kuahnya..fuuhh..sedap btol..partnernya budu..
ain..singgang ni mmg lauk fav kitorg gak..very healthy kan!! hehe..
linda..hahaha..belasah sorang2..br best!
cikmanggis..cili padi tu kita mmg x ketuk tp bila masa makan..kak ayin yg akan penyekkan cili tu..sbb dia mmg tahan pedas!
Post a Comment