Wednesday, March 10, 2010

AWARD FROM FRANCE!



okay..award yg di atas ni lak baru jek kita terima dari sorang rakan yg baru jek kukenali di alam maya nih! jauh orangnye kt perancis sana nun.. fimere namanye dr blog aux delices des gourmets..the blog is in french. nasib baik ada mr google nk tolong translate..boleh la faham content kat situ. resipi semuanye yg mantopp! thanx again to fimere for these two cute awards! you really have a nice & great blog! hopefully our friendship will last forever! nice knowing you dear!

so kepada rakan2 sekelian ingin kita kongsi juga award2 diatas dgn uolss..jd sudi2 kan lah bawa balik award2 kt atas nih ye sbg tanda persahabatan kita di alam maya ..moga jalinan persahabatan ni akan berkekalan hendaknye..aminn! love uolsss!!

15 comments:

ain said...

lama rasanya tak dpt award. tu hari dpt dr love, sampai la ni tak gantung lagi. org dah kasi pun tak reti nak appreciate kan. anyway tq for the award kak. Insyaallah saya tepek nanti ngan homework sekali.

Ayu said...

salam Dr, datang nak ambik award ni..thanks for the thoughts..really appreciate very much!!

♥LOVE2COOK♥ said...

Congratz on the awards kak! Fimere is a good fren too! ;)

Nida said...

Congrats... you deserve it.... :)

Packy @ Mawar Merah said...

Salam Ina....aku mai amek award yang come2 tu....hope u r feelin great everyday...

LiNda said...

wow ! dari france...

tq kak ina... saya ambil award nie dengan segala lauk pauk yang ada . hahaha


btw ~ Teh Racik Buah Mahkota Dewa (khas utk wanita ) , tak pahitlah kak . Rasanya sama seperti teh biasa .

Saveurs et Gourmandises said...

Congratulations.
See soon.

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Ina..TQ atas ingatan yang dipanjangkan buat Akak....will angkut the award back to Penang....nanti Akak tepek ya!!....Sekarang ni sibuk sikit...tgh siap2 barang nak bawa ke KL...hehehe...cam nak pergi MEKAH naik kapal layar pulak!

somuffins said...

Salam Inahar. Thanks singgah kat my blog. Ada angsa or itik menyudu2 you tadi tak? hehe..

Ehhh.., boleh ke I amik award tu juga? Thank you.

QueenJah said...

Salam Ina..
just want to say HELLO....
you take care, luv - QJ

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.ina...sht??(klu x sht,leh rawat sendirik..hikhik)cantik award tue...akak ada pelawa tk atie?(muka x malu..tanya...ngeeeee)segan lak nk main angkut jer(atie nie kan pemalu...ha ha ha)

Saveurs et Gourmandises said...

Congratulations for your awards.
See Soon.

Fimère said...

bravo pour les prix tu les mérites amplement
bonne soirée

Deliah's Deli said...

salam kak inahar, award akak tu sy dah amik n simpan dlm trophy cabinet yg br 'beli' kat blog, thank you :)

nba-Nur said...

Salam rindu buat Kak Inahar..

TQ so much for ur wishes. Mudah2n dimakbulkan Allah.. Aminn... :)

Nur dah angkut award tu.. Nnt Nur letak kt blog ye.. :D