Wednesday, March 10, 2010

HONEST SCRAP AWARD FROM ALONGROZ



salam..kali nih xder menu masak2 ye..sowi sbb tuanrumah sedang bertugas sampai ke malam minggu ni..hehe! pepun nk ucapkan thank you so much to along for giving this award..really happy to receive this award from such an excellent & wonderful person like u..love u! hugs & kisses!! muaaaaahhhsss!!.

The award came with request to share 10 honest truths about me:

10 fakta diri sendiri ...pernah wat dulu nih tp xpe kita type balik ye along..hope along puas hati!

1. kita ni seorang yg easygoing,simple and hepi selalu..klu sedei2pn nampak cam hepi..(walaupn dlm hati tuhan je yg tahu)
2. tersangat flexible dan mudah bertolakansur...sampai kdg2 tu orang amik kesempatan atas kebaikan kita..ish..ish
3. mudah mengalirkan airmata klu tgk @ dgr cite sedih..
4. suka beli magazines tp simpan berbulan2 br baca sampai selalu juga terbeli mag yg sama 2 kali sbb terlupa dah beli ke belum.
5. suka masak & deco umah
6. mempunyai penyakit motion sickness dr kecik sampaila skrg..x mau hilang..x leh travel jauh ckit mesti mabuk giler punya klu x makan ubat..
7. suka berangan sbb banyak lg impian yg blum tercapai..jd berangan jelah!
8. suka surf internet...
9. artis malaysia plg minat CT la kan tp la ni kita layan faizal tahir gak..hehe!..jgn mare ye!
10.kita asal dari mersing johor tp parents pn dh jd owg kl sejak 20 tahun yg lalu..

Okayla..kena lak bg award nih kt kengkwan lain..kalu ikut nk bagi kt seme kengkawan tp kena gak pilih 10 orang kan..so kita lihat sape yg kenaa!!!

cikmanggis
ain
ummi
3E
kak intan
ct delima
ucu ana (kaksu72)
cikmin
linda manis
catlina

harap mereka yg nama tertera kt atas tu sudi ler dtg mengangkut award nih beserta homework tu ye! hehe..daaaa!

5 comments:

CikMin said...

erkkkk??? patut la telinga cikmin terngiang-ngiang jek..macam terdengar org sebut2 nama cikmin..hihihi..kena tag sudah cikmin..ok2 kak ina..rasanya cikmin pun dah buat..takpe nanti cikmin bwk balik ye.. mmuuaahhh!!

ain said...

salam kak inaaaa....saya kan siap klik nama ain tu, manalah tau ain lain...upernya ain yg ini jugak!!! hehe. Insyaallah ye kak, klu free, sy buat homework ni.tqvm!

cikmanggis said...

aiyo!!! kerja sekolah ke?hihi lambat sikit ni cik gu tp cm akan buat insyallah:)

jariintanku said...

salam Ina.....busy ya...terima kasih bagi tag tu nanti kakintan buat ya....bila nak dating ni ya...Maz Bahrain ajak dating kat rumah dia la Ina...

HomeKreation said...

Mmmmuah2... cayaaaaang ngan Ina....tq share pasal diri ina tu.... hehe funny lak baca pasal motion sickness, kalau camtu takleh ler nak ajak Ina mai ke miri.... Lagi satu, Along pun suka berangan...hehe tapi skrg dh kurang maybe dah tua2 ni dh tak larat nak pk byk2...