Sunday, April 26, 2009

Tertunailah hasrat dihati.....

Tadaaaaaaa......hehe..tgk tajuk dah cam bunyi kak ina kl lak! iyala..semalam punyala happy! balik dari keje kul 11 malam tetiba i nampak 1 kotak besar terletak leklok je kt penjuru dapur..bila i amati..alangkah hepinye perasaan ni x terkata..rupanye my hubby nak wat kejutan dgn membelikan BM yg menjadi idamanku sejak lama dah!! tenkiu so much sayang sbb memahami kehendak isterinye ini yg dh lama berangan nk beli BM nih! w/pun bukan jenama yg mahal sgt tp ibu ttp menghargai pemberian ayah ye!! l love u so much ayah..hilang demam ibu jap..hehe! katanye hadiah ni sempena hari ibu bulan mei nnti..kira hadiah in advance la ni(supaya isteri tercinta cepat sembuhla ni..muahahaaa!)

lepas ni korang janganla boring lak ek bila mai sini asik2 menu roti je..hahaha..cam owg gila talak lak ek!! okayle chow dulu nk bersiap pi keje...bye!!

25 comments:

Suzi said...

tahniah kak ina...dah dpt BM makin rajinlah roti...
tak mahal sgt pun takpe yg bermakna tu dr tersayang...
esok mesti keluar resepi roti ni hihihihi...

anatahir48 said...

Wahhhh...dpt BM dr org tersayang...syoknya...ana tumpang sronok la...mesti resepi roti dah berderet2 nak dicuba tu..

ain said...

kak ina..jeles ni tau!!syoknya dpt BM. siap le pas ni menu roti memanjang aje.hihi

ela said...

kak ina..ingat tersalah masuk blog tadi..dr inahar jadi kak ina kl pulak hihihihi..

tahniah yer dapat present Bm lagi.....tiada yg lebih ber erti selain dapat tools baking2 kan...seme ibu2 suka ...

MaNjE said...

untung nye jd ibu, belum tiba lagi harinya,
dah dapat hadiah..heheh..tak sabar nk tunggu
akak pnye roti~ ish3, terlebih excited pulak~

Aishah@Ariffin@Aqil said...

Wah mesti ati berbunga2 cinta gitu...:D moga cepat2 sembut ya...n leh wat roti power2 nanti...

fizan *sew addict!* said...

wah...cemburunya saya....bila pulak saya nk dapat BM ni...*salam perkenalan sis...

Datin El said...

inahar...tahniah dapat idaman hati...tahniah heh..

ummizaihadi-homesweethome said...

Ina..wah dah dpt idaman kalbu tu jgn lupa lak asyik layan yang ni jek..kang merajuk org sebelah tu..haha..kena tdo sebelah BM pulak..hehe..apapun tahniah, jgn bawak tdo dah laa yaa..hehee..

anawahid said...

Alah kak ina, pas nih, ana dh x der geng nk manual tuk nguli la... huhuhuhu... kak, jgn poyo tawww pas nih... hehehehe... sesekali teman la adik mu ini nguli... ekekekeke

ima said...

wah!!! seronoknya dah dapat apa yang diidamkan...tahniah ye moga makin bersemangat lagi...

inahar ali said...

salam suzi,anatahir,ain,ela,manje,aishah,fizan, datinel,ummi,anawahid...harap korang jgn jeles2 lagi ek..muahahaha!!anyway..thanx for the wishes ya! love u all..muaaaahhh!!

inahar ali said...

salam ima..tocehtoceh..hehe!

CT Delima said...

inaaaaa.... ct nak kongsi BM tu ler huhuhu...best n so happy kalau dapat present dr buah hati ni kan. harga bukan ukuran,tapi ingatan dr yang tersayang tu yang penting huhuhu.. berapa tu erk..?? nak cari gak ni hahahaha

cepat2 sembuh yang oii... nanti bole lah duk membaking lagi. muahhhhh!

inahar ali said...

ctttttttt...hehe!alaa BM tu jenama murah je..tp bolehla utk kegunaan family..tp x tau bila nk pecah daranye lg! tgkla bila vit R dtg sok2 bolehla kita operasi merotikan diri..huhu!!

LiNda said...

Amboiii...sukale tuh !! kite pun tumpang gumbira.
sebab..bila akak sukahati mendapat hadiah, bermakna dengan sesukahatinya akak akan membuat lebih banyak resepi.

so khas buat 'abang' akak, pasni bagile lagi hadiah kat akak ekkk ??? hahahaha

rapheydhillo said...

wow! boleh bukak kedai roti ni.. tak payah beli kat jusco AU tu lagi yek!!!

inahar ali said...

linda..mestila suke..hehehe!!

dhill..akak takut bila dh ada BM ni mai penyakit M lak..mmg hampehh!!

aleasofea said...

wah..hepinya dia..lepas ni update resepi byk2 tau..

kakchik said...

seronoknyaaaaa.... jelesnya kita melihat BM itu. kakchik pun nak jugak. dah naik lenguh bahu menguli dan mencanai roti & pizza ni. comel pulak tu mesinnya.

inahar ali said...

linda..jgn jeles ek!!hehe..

kak ina kl said...

salam dr ina..alahai jelousnya dia dapat bm tu..lepas ni bai jual roti tak lakulah roti dia..

Noorma said...

Kak ina, jelesnyer saya...dh lama mintak dr hubby tp dia wat derk jer..nk beli sendiri sayang plak nk kuar duit...tunggu bonus ujung tahun la jawabnyer

inahar ali said...

kak ina..aik bukan ke akak dh ada BM canggih kt umah tu?? kan..kan..

noorma..xper yg penting kerajinan menguli roti sentiasa tinggi..xde BM pun no hal wat noorma yg mmg rajinkan!!

Jamie said...

sama cam saya punye..lama dah beli..awal2 excited, skarang jd penunggu stor heheheh