Sunday, April 5, 2009

Menu arini...


arini masak owg maleh..esbok pun dh xder apa nk masak..jadi masak sambal sardin je la beserta lauk2 sampingan spt kat atas tu!

16 comments:

CT Delima said...

amboiii..sedap nya menu2 malam ni..mintak sepinggan hehehe

Tukang cerita said...

Akak masak apa pun, nampak sedap...
:)

ain said...

sedapnya sambal sardinnn! saya klu mkn lauk yg di ats ni, mau 2 3 pinggan licin. lg kaw klu ada ikan kering.Fullamakk!!!

inahar ali said...

ct..menu simple jek tu! tapi kenyang jugaak..hehe!

nurul..tgh lapar seme sodaaapp!!

ain..sardin tin msti sentiasa ada kt umah.. penting waktu kecemasan..huhu!

CikMin said...

dulu kan kak..org kata..sardin ni org x berduit jek makan..sardin ni mahal woo skg...hehehe...apa2 pun..menu akak hari ni..selalu jadi santapan kami sekeluarga...

umi_e said...

Salam... masak 'orang malas' tu semua fav kak e :P

* cam gitu dah 'malas' kalau rajin sure lagi best ekkkk ;)

Datin El said...

inahar,tangkap leleh kita tenguk saden tuh..

ima said...

salam akak,
kalau abe dan anak2 saya tengok lauk sardin tu pasti meleleh air liur mereka...sardin ni fav mereka...lagi pun dah lama tak masak sardin...

Ana Ali said...

kak ina, tolong masak menu yang sama untuk saya jugak yer..hantar ke nilai hehehe..sedap sardin ngan telur dadar...

Big Mamma Bukhari said...

sedapnya!! ni bukan malas.. kalau malas mcm t.. x masak apa2 pun.. huhu..:)
tq ye.. wishkan bday t.. tqvm!!

somuffins said...

4 lauk? Mine kadang2 2 jer.. haha. I dah boleh masuk blog u dgn tenterams. I tak buat apa2 pun as suggested. Heran kan?

inahar ali said...

cikmin..mmg tul la..sardin ni dh mahal ler..ngalahkan ikan segar lak!

umi_e..malas2 pun kena masak yg disukai tekak la kan..hehe!

datin el..hahahaha!!

ima..sardin ni mmg fav sekuarga kan!

ana..kamu kan rajin masak..pi cepat masak sardin ngan telur dadar tu!

T..kekadang bila malas tu mmg akak x masak2 apa2 pun!

somuffins..iyeke? bagusla..leh selalu visit umah kita kan?!!

rapheydhillo said...

k.ina,
klu masak macam ni dikira masak org malas.. saya yang masak setakat sardin semata takde sayur dll tu kira lagi le super malas ;-)..

inahar ali said...

dhill...hahahaha!!

LiNda said...

Menu semua neh membuatkan saya teringat masakkan omakkk saya. Makkkkk...nak makan !!

inahar ali said...

linda..memangkann..sardin nih masakan fav dr zaman kanak2 hinggala dh tua la ni..!mmg teringatkan omaakk la jawabnye!!