Saturday, July 4, 2009

OH! LELAKI INI....

salam everyone..tqvm for all the messages yg u all tinggalkan utk diri ini lantaran amat sibuk dgn keje & permasalahan yg berlaku..mmg kita x dapat nk membalas mesej korang satu-satu ye! pepun..i've read them all & really appreciate ur thoughts & prayers! thnx again...


anyway..harap korang x jeles dgn n3 ku mengenai si lelaki ini pujaang satu malaya sape lagi klu bukan si anuar zain yg bersuara merdu ini! apa nak buatkan..kebetulan lak tarikh konsert artis2 pujaanku seme berlaku dekat2 lak! pas tgk konsert satu dato' ct last week..semalam me & my hubby pegi dating berdua exclusif menonton konsert lelaki ini anuar zain di IB sempena festival muzik kl..tiket dh lama beli sbb takut sold out! kitorang ni bukan ler antu konsert hehe..tp hanya pergi menonton konsert2 artis yg hebat je cam ct, m.nasir, anuar zain and sheila majid (dulu time remaja mmg fanatik sheila majid tau sebelum beralih arah kat ct lak..hehehe!)
memang sangat puashatila pi konsert kali ni..sbb selain dari nyanyian anuar yg hebat..kita dapat juga tengok dato'ct secara dekat bersama dato' k sbb diorang pun hadir utk menonton konsert anuar tu!(terubat kecewa x dapat jumpa ct dekat2 masa konsert beliau lastweek..huhu!) pastu bergambo ngan ummi aida dan jumpa ramai lg selebriti yg lain!
kesimpulannye..konsert anuar mmg happening ngan jeritan wanita2 yg mmg 'gila'kan anak bujang pak zain nih!! termasukla aku..muahaha!! mr hubby cuma senyap je kt sebelah..bininye yg terlebih over..oops terlebih sudaaaaaa!!! so korang layan jela foto2 semasa konsert tu ek..foto yg buruk2 tu dari camera kita(spttnye xleh amik gambo lam dewan tu..tp masa anuar nyanyi lagu final seme penonton selamba kuarkan kamera masing2 utk x melepaskan peluang amik gambo anuar..sampaikan petugas2 IB xleh melarang @ kata apa2 dah.penonton buat badak je amik gambo.hehe!)..manakala foto2 yg cantik lak i amik dari foto galeri di web album anuarzain sendiri..tq anuar! lebiuuuuuu!!! so layaaannn....

21 comments:

LiNda said...

wah kak ina and cikli asik gi konsert jekk.
jelesss tau...

blogresipi said...

Kite pun minat anuar jen... lagu lelaki ini tue masih lg top ten kat carta kite neh.heheheh...

yah said...

k'ina jeles gile la..dpt gi konsert ct pastu anuar pulak..nak ikut huhu

CikMin said...

uiiiihhh....lelaki pujaang hatiku gak ni kak ina oii...issshhhh...tp selalu x dpt tgk kunsert dia....

hazila said...

Saya suka Anuar Zain nyanyi, tapi my husband terang terangan tak suka. Sanggup tukar channel. Nyampah tul......

سيتي هدايه said...

akk, kawan saya pon pg. die asek terjerit-jerit je kat atas tu kak.

inahar ali said...

linda..baru je dapat tgk konset ngan cikli..aritu masa konsert ct & m.nasir..akak hanya pegi ngan staff2 akak je!

ijan..samala ngan hubby akak..spjg dgr lagu anuar je kt komputer dia tuh!!hehe..

yah..lenkali ada konsert kita pi sama2 ek!!

cikminn..mmg sah anuar nih lelaki pujaang satu malaya..huhu!!

hazila..hehe..mesti hubby zila tu jeless aar kt anuarzain tuh!!

inahar ali said...

siti..haha..kbnykan penonton pempuan seme asik menjerit aje! sebabik x pekak tinger nih!hehe..

CikMin said...

kak ina pun ada sebut 'will u marry me anuar'? tak...hehehe...baca la paper ari ni...tercenyum jek anuar zaing dgr peminat jerit2 ckp cenggitu...

inahar ali said...

cikmin..haahla..jeless lak akak bila bebudak tu tnya anuar cenggitu!!kihkihkih..klu pi sorang jek tgk konsert tu mau akak pun tnya soklan tu gak!! ahakss..

EJAZARA'S HOME said...

kak ina....huhuhu, memang kalo yang ni memang eja jeles tahap gaban ni. Memang minat sgt2 dr zaman kain pelikat lagi tu.

somuffins said...

hehe....salam

inahar ali said...

ejaa..huhuhu!!!xyah jeless..cikabe kt umah tu lg hencemkann!!

somuffins..w/salam cs!!

EJAZARA'S HOME said...

hahaha... ppssttt...k.ina wat lawak, cik abe x da kat umah penang r, dia dok kl. sebab tu leh ngendap nuar ni...hahaha. Ada sorg lagi kita minat, anak pak tahir tu..si pezal superman tu ler... cik abe geleng pala je bila tgk bini dia ngadap kat tv tgk dia nyanyi....ngalahkan budak2, wakaka...

inahar ali said...

ejaaa...haahh..akak pun minat kt anak pak tahir tu gak! hehehe..pasnih klu dia wat konsert..mesti nk pi gak!!

mazz delicacies said...

salam Ina.
wow, tgk konsert Dak Nuar eh? i pnh tgk show dia masa secretary's week back in 2004 kat equatorial KL. memang menggegar jiwa lahh bila dia nyanyi kat sebelah kita ek? mmg fan dia fanatik gila...

Suzi said...

teringat lagu dia dgn elina...kain pelekat tu...

Siti @ nurie said...

siti minat giler ngn dia...cuma kaset ngn cd dia je yg siti beli dr dulu lagi...smpaikan mr hubby perli2 kalau nampak anuar zain dlm tv...

Eiba said...

Huhuhuhuhu..memang layazzz habihh kak ina nie... Sakan lah tu bersorak2 kan??? Bukan main eh??? Hehehehehehhe...enjoy da konsert yaaa

سيتي هدايه said...

jangan2 kawan sy yg kate will u marry me to.
die siap jerit anuar jangan lari la, nak kemana la..hahak3;p

rapheydhillo said...

alahai.. saya kat redang masa ni..time tak kena ler.. jealous btul dgn kak ina.