Friday, July 17, 2009

BUNGA DARI TOKYO!!




Salam kepada semua kengkawan tercayaangg..lama kita tak bersiaran kan!!! sori ler..beselaa minggu nih turn kita keje pagi sampai malam lak kt klinik tuh!!! memang bila dh balik tgh malam buta tuh..mmg x sempat langsung nk menjengah blog uols seme!! malam ni baru sempat nk buka blog ni..tp kejap je nih sbb body pun dh letih sgt! mata pun udah kuyu gitu!!! tapi anyway..kita dah baca semua mesej2 & komen2 korang tu!! timokacih sbb X jemu2 korang bertandang ke umah yg tgh senyap sepi nih!hehe..klu ada time nnti kita visit umah korang mana yg sempat ek!! pepun really miss uols!!! lebiuuuuuuuuuu..
okay..meh kita layan foto2 bunga2an cun yg telah kita amik kt umah Ros Tokyo..nun!!! rossssss..tq sesangat!! mmg cantik banget bunga2 nih..jangan marah ek..akak amik seme bunga2 tu sbb geram tul melihat keindahan bunga2 ni!! suka sangaaaattt!! lebiuu rossss!!!! timokacih daun keladi ye!! hehe.. jom layaann..zaasssss!!


















6 comments:

CikMin said...

sian kt akak x dpt nak berkungfu kt dapur kan...xpe..nnt dah free masak byk2..klu malas..meh dtg makan kt rumah cikmin ye...lepas lah kempunan akak...

ain said...

cantik2nya munge tuuuuuuuuu!!!!! kak ros tokyo ni mmg terer snap close up la.

LiNda said...

takper.. walopun akak sibuk, saya tetap ingat kat akak . eceh..ceh.ceh. ayat power neh !

Eiba said...

Fuuuiiiyooo...cantik banget sihh...bunga2 ituu... kat rumah eiba pun ader gakss.. cantik gaks...tapi tu laaa...bunga lalang jerr..hehehehehehe..lalalalalalallaa.....

Fa'e said...

kak ina....mmg melambak2 munge2 tu sume kat cni....tumbuh tepi2 jalan je....hehehe...

inahar ali said...

cikmin..nnti kamu pos jela kat akak ek!hehe..

ain..mmg cantik kan!!

linda..kamu mmg pandai mengayat kan!! huhu..

eibaa..hahahaha!!

fa'e..laa akak la yg jakun rupanye..hehe!!