Tuesday, July 21, 2009

Menu arini..

salam seme...ni haa menu arini! plan nk makan rendang ayam tu ngan pulut kuning (lom masak lagi pun..hehe) pastu udang goreng tepung wat atas permintaan kak ayin dan fish & chips (potato wedges) lak kesukaan adam..layann..!!!

9 comments:

CikMin said...

time 10.15mlm...uwaaaaa...lapo ni kak....lapo...huh....bulan ogos sebelum posa kita gahter ye kak...nak wat cek up kt naluri time tu...nnt kita pangey sesapa yg sudi nak juin...

LiNda said...

pulut belum tanak , kang abis pulak rendang ayam tuh . hahahah

Datin El said...

inahar..mak ai..pulut kuning ngan rendang ayam ..pergh..sedap tuuuu...

blogresipi said...

Kalau ade 4 orang anak, sorang order satu jenis makanan jenuh jugak yer kak... berpeluh kat dapur kalau cenggitu.

ain said...

sedap sedap ni kak ina. mana pulutnya. tak tepek pun..????

ctzura said...

akak..lama dah x merendang nih!!! buat byk tak??? nak tapau jer..

Watierman said...

Salam Ina...akak faham sgt kerenah anak2 kalau kita layan...semua nak ikut selera masing2...mak aaii..maunya tertonggeng mak dia org...akak yg ada 3 org semua selera tak sama...tu pun dah kurang sorang...dah tinggal sendiri...yg 2 tu & abah dia orang....layan jer lah kan!

MaNjE said...

mintak sikit rendang ayam tuh kak..
dah lamo den tak makan nye..
hihi~

inahar ali said...

tqvm to everyone yg tinggal komen disini ye!! pepun rendang tu mmg abih sebelum sempat kutanak pulut tu..last2 pulut kt umah tu kita wat kuih seri muka jek! hehe..betui cam kata linda tuh!!!