Wednesday, July 1, 2009

HARI AWARD SEDUNIA!!

Salam seme...toceh2 utk seme pemberi award2 cun kat bawah ni! hepi sangat akak kt korang yg sentiasa mengingati diri ini! actuallynye..ada perkabaran yg kurang baik yg berlaku kt kita semalam..kereta akak terlibat accident kt batucaves semalam masa on the way nk pi keje sekali anto anak pi sekolah! bumper to bumper accident (6 buah keta terlibat..akak keta no 4) remuk depan belakang u!! nasib baik xde yg cedera..alhamdulillah! seme pemandu kena saman kecuali akak sbb mmg keta akak berada jauh dari van kt depan kami masa accident tu! mmg sempat brake pun tp pastu 2 lagi keta kt belakang akak langgar kitorang sampai keta kitorang menyondol van kt depan tu! so pak polisi pun percaya yg keta kitorang berada di jarak yg selamat sebelum accident tuh! jadi xla kena saman cam pemandu yg lain tuh! laa ni dh masuk bengkel xtau la siap brapa minggu lagik..adoyaii! pepun syukur alhamdulillah coz semenye kt lam keta tu selamat..aminn! so jom layan award2 kt bawah ni..



awards from maria...cayaaang die!!





ni lak hadiah dari noorma...comei sesangat kan!!

so timokaceh lagi sekali kt korang ye..seme award pun cantik2 belaka! love uols...muaaaaaaahh!!
as usual kepada seme geng yg rajin berkunjung ke sini..dijemput mengambil hadiah2 kt atas nun ye!! ikhlass utk seme!! lebiuuuuuuu...

17 comments:

CikMin said...

salam kak ina....Syukur ke hadrat ilahi ye kak..sume nye selamat....kete tu no 2 la kan..yg penting nyawa2 org tersayang...rasa cam nan amik award ni..tp makyung 4bulan ni..mcm x larat nak hangkut sume...berat la kak...pe2 pun...i lebiu la kak...

Suzi said...

Alhamdulillah kak ina tak apa2...kereta rosak takpe blh baiki or cari ganti kan?? ...

tahniah! dpt byk award...:)

vee said...

salam kak ina..nasib baik akak xde apa2..syukur!!!

Datin El said...

MasyaAllah...bawak bertenang n bersabar dengan dugaan ini kite doakan agar inahar sekeluarga selamat selalu hendaknya keta kite dulu hampir 2 bulan baru keluar bengkel..sabo eh..

inahar ali said...

cikmin..syukur alhamdulillah kami x ape2!eh kalau x larat..award tu nnti akak anto umah kamu ye!hehe..

suzi..tenkiu suzi..alhamdulillah kami seme okay! nnti suzi angkut jela award2 kat atas tu ye!

inahar ali said...

vee..syukur sgt vee..kami xpe ape!

datinel..tenkiu datinel!mmg kena bnyk bersabar jela la ni!yg penting kami selamat..syukur!

Riezanie said...

salam takziah kak ina ,
x pe lah keta boleh di cari lain kan ? tapi kalau nyawa x buleh dijual beli, so ..ikhlaskan aje apa yg terjadi, zanie pn mcm kak ina gak, klu ikutkn ati x jdi apa. ialah ank retak tgn jdi gol kipper tu x pelah geram sb SPM dh dekat sabo jerk le ...

inahar ali said...

zanie..salam takziah juga utk zanie ye..cian akak tgk anak zanie yg patah tangan tu..hrp sabar ye!

Noorma said...

Syukur akak selamat dan tak kena saman !! contoh pemandu berkhemah !

mawar merah said...

Ina, syukur semua selamat, aku penah kena gak lagu tu kat Png Bridge..sebiji cam hg, wpun aku smpt brek ada yg hentam aku dari belakang...hehehe, rupanya ada jugak org senasib ngan aku.

ain said...

alahai siannya kak Ina. Tp alhamdulillah tak apa2. Kdg2 kan...kita ni dok le berhati2 bila drive, tp org lain pulak yg kurengg!!!

somuffins said...

Salam.. Syukur you tak apa2. BTW, thanks for the wish ;-)

Tukang cerita said...

salam kak...

Accident?????

nasib bek akak tak apa2...
Alhamdulillah....

MaNjE said...

salam kak,
nasib baik semuanya selamat...
and nasib baik gak tak kne saman dek polisi..
huhu~

inahar ali said...

Salam...toceh2 kpd seme yg sgt prihatin dgn kejadian yg menimpa diri ini! moga ingatan & doa kalian akan sentiasa bersama kami ye! aminn..

VG said...

Inahar, sorry to hear about your mishap. Thank god you are alright though....that matters the most! BTW, congrats on all your awards.

inahar ali said...

vg..i dh okay skrg nih! thnx for dropping by..oops..ya..don't forget to carry all the awards back to ur home kay!!