Thursday, January 29, 2009

Makan2 @ Johnny's

lepas pi beli big apple tu..kami terus ke restoran johnny sbb sri lak teringin nak makan sup steamboatnye..alahai anak aku sorang ni balik2 lauk sup je yg dimakan..lauk2 berkaler seme ni xde dia hendaknye..mmg payah betul! so terpaksa maknya pun makan steamboat order utk set one person je.then tambah kerabu mangga johnny's yg mmg i minat..(apapn i suka gak sbb leh diet kononnye food steamboat nih)..lagipun adam dh kenyang lepas bantai berketul2 donut tadi! so layan jelah gambo2 ni kay!

9 comments:

fiza said...

Sedapnyerr steamboat..tapi xnak tgk sangat steamboat tuh..nak tgk anak dara kak ina nih..wah lawanyerr,..sopan lak tu dia senyum..gadis melayu terakhir btl la cara sri senyum..nak buat menantu,kita xde anak g..xpela cop anak sri jela tuk cucu fiza..coming soon..hihih

anawahid said...

salam kak ina sedap nmpl steambot tuh... err kat jhonny erkkk kak, tgk kat tissue tuh sama label cam jonny kat b. pahat, tp jonny kat bp dh x leh mkn pasal logo halal beli... huhuhu

inahar ali said...

fiza...perempuan melayu terakhir cam maknye..kuang3x..

ana..iyeke johnny b.pahat camtu? kt k.l akak tgk manusia makin penuh je..xdela pulak khabar2 angin cenggitu..

anatahir48 said...

mmm...dah lama ana tk makan kat johnny's ni..sbb my family tk bape suka sgt...cuma ana sorang je bleh layan..

rapheydhillo said...

tak pernah pergi johnny's. 1 day nak cuba le

inahar ali said...

anatahir & dhill...nti satu hari kita date kat johnny's nak?

ayohwang said...

Pok beso naik bot gi kelaut tapi dok beso makang steamboat. hehehe.

Blushwax said...

I pun suka makan pat Johnny's! Selalu pergi yang kat JB tu. Shiok lah steamboat pat situ and prices boleh tahan.

MaNjE said...

erm sedap ke sup clear tu?
manje tak pnah makan sup biasa.
selalu mesti amik tomyam jer..
sebab takut sup tak sedap..