Monday, January 26, 2009

CUTI-CUTI...

Yahuu..selamat bercuti CNYla semua yek..i pun mengambil peluang bawa anak2 pi swimming and lepak kt hotel legend kl. kebetulan my sis sewa apartment kt situ dan angkut sekali my parents and adik2 lain for few days. tapi i xdelah tidur kt sana cuma anak2 je yg bermalam di sana..Jom layan foto2 ni yg diambil semalam..
tengok abg bani and kak ayin kt swimming pool dewasa 10 kaki dalam..hee mak dia yg takut lebih..diorang ni seme mmg terrer swimming..mak nya aje yg separuh2..hehe!





Sri dengan adam pun dah pandai berenang gak..kalu kt umah mmg diorang swim kt kolam dewasa sbb x brape dalam sangat lbhkurang 5 kaki je..tapi kt hotel ni sbb terlalu dalam, i x benarkan jd diorang berenang kt children swimming pool aje..bengangla jugak diorang!
apa2pun hepi holiday to everybody!..

3 comments:

anatahir48 said...

ee syok dpt mandi kat pool ni...dah lama tak dpt berendam nih...

inahar ali said...

ana oit..camana nak berendam kalu dok cbuk ngan bisnes kek kamu tu!apa2 pun akak doakan bisnes ana makin kencang dan berkembang pesat..cewah!insyaallah..

cikmanggis said...

jupe kolam renang anak anak la paling seronok.Teringat time anak anak masa kecik dulu...macam anak anak inahar ni,wah,bukan main seronok dorang tapi...hanya tinggal kenangan...