Thursday, January 29, 2009

DEMAM BIG APPLE...


Salam..hehe..kita sebenonye dapat cuti arini sehari sbb dr aida ada hutang keje satu hari dgn kita..tp xde masak2 apa pn sbb sibuk sikit..apa2 pun minggu ni disebabkan bnyk umah yg beli donut Big Apple tu..akak pun terpaksa gaks pi beli tadi kt alpha angle w.maju tu! tapi donut seme tu dipilih oleh adam jdnye semenye perisa coklat..haha! tengokla betapa sememehnye dier makan donut tu abis baju skool dia berpalit coklat..hish..geram tul mak dia!

8 comments:

anatahir48 said...

Kak Ina, nak jugak big apple tu..tak bleh jadik ni..nak jugak nak jugak..hehe

inahar ali said...

woit ana..kan ke kamu baru beli aritu..ni turn akak lak membantai donut tu..tp apa2pn x sempat akak rasa sbb adam pi perabih..ishish..

cikmanggis said...

Alpha angle?...rindunya...itu la tempat kami anak beranak lepak-lepak masa dulu..tinggal kenangan.

inahar ali said...

akak cikmanggis..akak la ni dok mana?

halen said...

haha.. makan big apple eh minta seketul. act kami kt cni anak beranak mmg tgh duk gila big apple tau. klu pi bdr kk x sah klu x beli. halen paling suke california almond crunchy jer bila gigit badam tu hehe. my doter lg laaa x smpt smp umah dlm kete tu jgk nk mkn. bkn main lg haaa penangan big apple ni.. :)

inahar ali said...

halen..mmg kitorg pn seme gile ngan big apple ni..x pandang langsung dah dunkin donut tuh..haha!

rapheydhillo said...

betul la.. pegi byk rumah ada big apple.. ni yg teringin nak sambar jugak nih!

inahar ali said...

dhill...apa lagi jom yok kita mkn2 kt big apple..hmmm yummy!