Sunday, January 3, 2010

BAGAIKAN SAKTI!

Baru abih layan konsert bagaikan sakti dato' ct & sifu m.nasir di esplanade singapura..tp tgk kt astro jek..hehe! bayar rm10 kt astro box office event..dpt tgk ulang2 tiap2 hari sampai 10 januari nnti. fan ct & m.nasir kalu lum amik pakej boxoffice event nih leh cepat2 contact astro ek! aik promote nmpak..hehe! pepun plg minat lagu 'bagaikan sakti' (original sountrack dr filem PGL) dan lagu baru 'hanya semalam' ciptaan m.nasir dan lirik di tulis oleh ct yg dicipta khas sempena konsert nih..mmg catchy abis..sukeerr banget!! lebiuuuu dato' ct & sifu m.nasir! muaaahhhhhssss!! so layaaaannnnnn....



11 comments:

AZIAN said...

Wow saya pun minat M.Nasir & Siti Nurhaliza...
memang best....

MamaFaMi said...

Ina, bayar RM10 tu, untuk sebulan je ke? Ma tak reti, tu yang tak buat tu.... Best gak kalau dapat tengok gandingan dua penyanyi ni buat persembahan... dua dua pun mantopss kan Na....

inahar ali said...

azian..memang best ponng! huhuuu..

mamafami..rm10 utk sekali langgan jek dari 1 januari hingga 10 januari nnti (10 hari je)tp leh tgk konsert ulang2 sepjg hari! mmg best tau ma!

JC said...

Salam kak Ina....wow bestnya....M.nasir serupa jer ia tk nampak berumur pun

Eiba said...

Waahhh..kak ina..grandd tawww..suka tull dia layan konsert tu setiap hari..hikhikhik..Kak Ina bg no phone..mesej kat inbox fb yerr...bulan 2 kang nak dtg rmh akak..nak suh akak masak sedap2..baikkk punya..hehehehhehe

inahar ali said...

JC..mmg best! m.nasir tu sorenye mantain jek! mmg minat gilos akak kt die..hehe!!

eiba..okay nnti akak mesej kt FB ye! betulke eiba nk datang nih?? janji taaww!!

Watierman said...

Ooo minat CT & M. Nasir yer... Akak suka juga...tapi Abg mesti tak nak punya...time ni banyak Football match kat TV & Akak too busy for TV!!
Ina sihat ka???

inahar ali said...

k.watie..alhamdulillah kita sihat2 je kaka tp sibuk sikit sejak naik scool nih!! x sempat nk updet blog..hehe!

kak ina kl said...

salam ina...hemmmm memang peminat setia ct ni..sanggup tenguk berhari-hari ek..nanti bolehlah tumpang gi tenguk kat umah kamu...acah ajer..

CatlinaFly said...

kak inahar pekabo?hehe baru nak kem salam kat ct n m nasir, ingatkan akak gi tgk live :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇