Tuesday, October 6, 2009

Sekitar besday Sri & Adam!

Salam everyone..ni entry majlis besday sri & adam yg di buat hari jumaat malam lepas! (baru nk updet sbb ibunye sibuk tul..hehe..sibuk beraya!) actuallynye besday diorang dh terlepas masa bulan pose ritu..sri 12/9 (9 thn) manakala adam 15/9 (8 thn) tp x celebrate pun sbb pose kan! ni baru nk sambut kira sekali ngan besday ibunye lah ek!!hehe.. tp emergency tul..kek pun x sempat make up betoi2! buat satu je pun (sebelum2 nih mesti wat 2 biji kek sbb sri suka choc cake..adam lak suka any cake yg ada whip krim putih tu!! sori ye anak2 ibu.mmg x sempat pun sbb sibuk bagai..maklumla musim beraya kan! tu pun wat gak memandangkan adam baru sembuh sakit mata..manakala abg bani & kak ayin lak la ni yg masih merana sakit kedua2 mata..adoyaai! tu yg takde lam gambo tu!! sian anak ibu..hrp cepatla korang sembuh ye! pepun malam tu kita wat menu sempoi..western jek! korang layan la dulu foto2nye ye..resipi kemudian ek sbb dh larut malam daa! nak titun sok keje daa! bye...






rosemary lemon roasted chicken resipi jamie oliver


spagheti bolognese

potato wedges

garlic bread

mushroom soup

9 comments:

blogresipi said...

Happy belated buffday adik Sri & Adam.. comey lotey belaka anak2 ibu neh ye.. mesti ibu nye laagiii comey ye dak? heheh... best nye makan2 tue... rasa nak join sepinggan jer... :)

ain said...

happy belated bday utk sri dan adam. semoga jd anak yg soleh dn solehah dan semoga berjaya di dunia dn di akhirat!!!

psst...sedapnya rosemary ciken tuuuu!!!!

CikMin said...

hepi belated besday tu sri dan adam..hihihi...klu anak2 nye chumei..mmg la mak dia pun chumei ha...

Fa'e said...

hepi belated besday sri & adam....la sori le lmbt wish la pulak! apa2 pon semoga menjadi anak yg soleh & solehah, penyejuk hati ibu ayah....amin...

wah! rajinnye ibu deyrang masak! penuh meja hah! mcm2 ada tu....oishi sou....

IMCurtain said...

Hello all,

We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free! (Click on the 'Tutorial' button if you're not sure how to do it)

Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

ima said...

happy belated birthday to sri n adam...semoga menjadi anak kebanggaan ibu dan ayah,dan moga sentiasa dirahmati olehnya...

vee said...

Happy Belated birthday to Sri and Adam!!! Semoga menjadi anak yang soleh dan solehah...InsyaAllah..

Datin El said...

happy birthday to ina anak beranak semuga hidup diberkati Allah didunia dan akherat..

Watierman said...

Happy Belated Birthday yer ...lambat jer..mok cik ni nak sampai...maklumlah..kat umah tu ada yang kurang sihat....apa-apa pun moga kalian menjadi anak2 soleh & solehah dan panjang umur serta murah rezeki...AMIN!!!