Wednesday, October 14, 2009

DATING NGAN CIKMIN LAK!!

Salam utk seme..haa ni baru nk updet citer gadering ngan cikmin kelmarin di nando's alpha angle w.maju. disertai sekali ngan mak2 daro blogger terhebat sekali kt kl nih iaitu kak ina kl & kak intan!! huhu..mmg meriah u! macam2 citer kuar.. cikmin dtg bersama hubby tersayang cikkamal dan 2 orang anak2nye yg comel sgt..geram tgk rambut diorang tu! curly cantik.. tp cikmin asalnye sebeno nk pi wat scan kt kelana jaya tp dek kerana perjumpaan mak2 daro ni sampai terovertime.. cian diorang sampai sesat barat pi pj sbb dh lewat kuar dr wangsa maju hingga diorang terkocoh2 kejar waktu pastu terus sesat!! alahaai..sori ek cikmin & cikkamal..hehe! wah cikmin ni mmg best..sekepala ngan kitorang..seme kaki potpet2,pungpang2 pastu gelak bagai nk rak.. hehe! rasa cam x puas lak kan! xpe cikmin ..akak harap pasnih akan ada lagi perjumpaan camni menyusul tp kena tunggu makyung melotup dulu baru ler leh ligan satu kl kan cikmin??

cikmin yg comel...

bersama hubby tersayang cik kamal

mak2 daro terhebat kt kolumpur nih ie kak ina kl & kak intan!!hehe


ni lak foto amik dr blog cikmin (tq ye cikmin)..kt belakang sinun tu adalah firdaus anak kak ina kl yg jd manager merangkap driver ibunye..hehe! 2 orang kanak2 comel kt depan adalah anak2 cikmin..lawakan rambut diorang!! kalu korang nk tengok lebih bnyk foto bolehla melawat blog kak ina kl & cikmin..
anyway..tenkiu ye cikmin sbb sanggup singgah wangsa maju nk jumpa kami seme nih! mmg happening & seronok sangat! tenkiu gak atas pemberian beg & yongtau foo tu..mmg sodaap banget!! akak minta maaf kot2 ada tersalah silap @ terkasar bahasa masa bersembang tu ye!! moga dapat ketemu lagi di waktu hadapan serta akak doakan semoga kandungan cikmin sihat sejahtera & dipermudahkan semasa bersalin nnti.. aminn!! muaaaahhhhss!!

14 comments:

kakchik said...

cikmin memang femes la kan, hehe dan akak2 semua ni memang selalu je ada program happening macam ni. best nya dpt selalu gathering.

CikMin said...

wah...kak ina)))))chumei nye daku eh lam ni...ekekekek...mmg bes la borak2...sampai sesat la kan nak kejar waktu punya psl..x puas tau borak2 ari tu..kami sekeluarga pun sama minta maaf klu ada terover-over gan kak inahar dan sume ari tu..nnt lepas bersalin leh gader2 lagi...weeeeee....mmuuuaaahhh!!!

Fiza Nordin said...

wah beshnye gather2x...nak jugak joint aritu tp apo nak buatkan...?tak de kesempatan...ape2 pun tumpang seronok ajelah tgk orang lain bergather2...insyaAllah lain kali bolehlah join...

ain said...

bilalah kak ina nak dating ngan sy pulak???hihihi

Ms AiReEn MoHd said...

kak min dah jumpa..da ramah mesra..kak intan pun da jumpa...nak jumpa kak inahar jer plak....bilerkah...ehh nak jumpa kak ain johor juga...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

syoknye leh jumpe makyung tu...bile lak nak jumpe akak nih ekk...

LiNda said...

Salam maniss ibu-ibu vouge !!

Wahh..sukanya.. meriah uols ..saya tumpang gumbira .

Watierman said...

Akak rasa bahagia...melihat kegembiraan kalian semua....

Fa'e said...

alahai kak ina....jelesnye...depa bergader2 lagi...huhuhu...

MaNjE said...

hai kak,
jelesnye tgk berdating..
bila nak dating ngan i?
hihi~

kak ina kl said...

salam ina....wah best ek dpt jumper semua semalam..tq belanja kami semua...aisheyman malu seh panggil kitaorang berdua mcm tu...ada org lain yang lebih hebat...

bestkan gegak gempita kat nando's..nanti akak suruh firdaus poskan ke e mail kamu..

Ana Ali said...

wahhhh ader ggeder2 lagiii.....tak ajak pun uwaaa :)

inahar ali said...

k.chik..mmg best! hrp dpt ketemu kchik lak dimasa depan..insyaallah!

cikmiiin...hahahaha..muaaaahhhhss!!

fiza..klu fiza ada ritu mmg seronok tau!! xpe lenkali insyaallah!

ain..bila nk turun kolumpur?? lehla kita datingkan!

eryn..meh kita dating reramai sekali ngan ain ek! mesti beshh woo!

aisyah..bila nk balik jopun?? sebelum tu leh kita datingkan!

linda..salam manisss gak utkmu!!muaahhhs!!

k.watie..bila lak kita nk jumpa ek kak??

fa'e..jgn jeles! nnti balik mesia mesti jumpa punya..insyaallah!

manje..mehla dtg kl.boleh kita dating lak!

k.ina kl..memang best sgt kan kak! alaa..mmg korang mak daro paling hangat dipasaran apa..hehe!

ana..sowila ana..xpe..nnti klu turun kl..beritau ek..kita leh jumpa lak!insyaallah!!

rapheydhillo said...

k.ina,
sya dah konpius mana satu k.ina ni. Yg pakai baju biru dgn jeans yek? baca kat blog cikmin pun sya still blur. Rasanya betul kut? comey apa..