Thursday, June 18, 2009

TAG from DHILL!

seperti bese..minggu ni i berkeje jd cuti masak ek! ni br balik keje..terus wat tag dari dhill! n3 masak2 kena tunggu kita cuti..hehe!

TAG about your loves one..

Being tagged by dhill (rapheydhillo)

1. nama kekasih anda
kita bagi nama glemer je la ek! panggil je my laling tu cik li!

2. umur kekasih hati....
39.. he is 3 years younger than me actually..hehe! jgn mare ek!

3. insiden pertemuan
citer pasal pertemuan ni i dh citer pada tag yg sebelum nih..sila link kesini cewaaah! eh xpela kita copypaste balik ek citer nih! hehe..
"ohoo..kenal dari zaman belajar kt usm penang tahun 2 medic masa tu!(thn 1988 klu x silap) kenal melalui gamba je memula pas my fren tunjuk gambo mr hubby yg diambil masa my fren ni pegi melawat kartunis ujang kt opis majalah GG dolu..ntah camner leh terselit gambo mamat ni kan..rasa cam nk berkenalan lak!! hehe..balik KL..kita pun terjahlah Bukitbintang plaza..masa tu ada pameran majalah GG nih! saja je nk tgk mamat sorang tu..secara live!eh..okay gak dia nih! so bermulalah salam perkenalan kami..haha!"

4. kelebihan dia di mata anda

hehe..bnyk sgt kelebihannye banding ngan diriku ini! my hubby ni tersgtla penyabar orgnye,sgt flexible, bertolak ansur dan matang(banding ngan i yg kekadang berlagak cam owg muda w/pun dh tua bangka..hehe!)! lagi satu rupa dia ni klu pestaim jumpa mesti ingat sombong tp xtuallynye..owgnye sgt la lawak..klu i tgh bersedih hati pandai dia hilangkan rasa sedih tu bertukar gembira dgn lawak2nye yg lucu tu!!

5. harapan
sama spt seme owg lain..semoga hubungan ni kekal hingga ke akhir hayat..aminn!

6. gambar kekasih hati


7. Nak kena tag orang lain pulak..
waduh nk tag sape ek?? ohooo..kita nak tag amy german, datinel, ain, ct delima, farah, vee, eiba! yg lain2 tu klu nk wat gak..disilakan..hehe!!

19 comments:

blogresipi said...

Wah..kisah cintan kat bukit minden ke ni kek? hehe

Suzi said...

oo inilah kekasih hati akak ye...

CT Delima said...

Ina.... handsome gak Cik Li tu erk, patut Ina terpikat huhuhu

somuffins said...

Aisayman Inahar, caner nama glemer laling kita sama ek? Sib baek u tampal gamba dia, hehe.

ain said...

encem seh kekasih kak ina. pastinya no 4 tu samalah ngan hubby saya.

psst...ain yg kena tag tu saya ke kak ina..?? huwaaa!!! manyak nyer utang tag/award!!!

Jun said...

kak ina...cik li tu kan mmg nampak siyes aje..hahaha....muga kekal bahgia hingga keakhir hayat..aminnn

Rafizah Nordin said...

eeee teruje kite tgk abang ensem ni tau...wahaha ampun!!!mau lepas ni k ina xmo kawan ngan kite dah heheheee tp x adil tau...dia enterprem gambo cik abang dia tp gambo dia, tidak dibenarkan. ini tidak adil-3 abdul...hiiiii

k ina,somi k ina ni kartunis ke?klu x silap ade gak seorang kartunis namenye cik li?apakah...?klu silap minta ampun ye...pepandai jek haku!

LiNda said...

Majalah Gila-Gila.

Owhh.. memang gilerr masa tuh.

Cayalah Kak Ina ..

sekali tunjukk cik li, hah.. hambik ko.!

hensem weeiiii.

hahahaha don't play-play aaaa....

inahar ali said...

salam kpd seme pengomen diatas..don't praypray arrr!! hehe..

yah said...

k'ina, rupenya cik li kartunis kat gila2 tu hubby akak..wah..wah wah lagi..hihi

inahar ali said...

yaaahhh...shhhhhhhhhhh!!!!! hehe..

rapheydhillo said...

k.ina,
thanks sbb sudi share with us about ur love one ;)... gambar buah hati dah kluar, gambar tuan badan rasanya blm ada lagi kan.

Eiba said...

Kak nie citer pasal kekasih hati ker...or kekasih lama yg selalu dekat di hati??? hahahahahahahaha...

Saya jawap kak...no hal punyaaa...

Ultramama said...

Salam K.Inahar!Ooo kekasih hatimu rupanya.Waduh!

CatlinaFly said...

salam..kak inahar laling..omg!!hubby kak inahar, cik li GG tuh?peh..sy ni dulu mase sekolah dolu2..suke sgt baca GG,ujang, APO..cakap pun dah mcm kartun..

re: akak, sy dah amik no hp akak..nti sy contact akak k..

MamaFaMi said...

Happy father's day to Cik Li, laling Dr Inahar..
heppppp jangan sesapa berani tackle Cik Li... :D

3E said...

Teringat lak masa study dulu kat Minden....miss bangat la....kak inahar, u tinggal kat selayang height dekat dengan SRK (1) BBS ker?

aleasofea said...

dah lama tak melawat umah akak sejak bercuti..byk rasanya terlepas resepi ni..kena khatam satu2 nampaknya..

inahar ali said...

salam to everyone kt atas yg telah meninggalkan komen2 yg membina..ahaks!! toceh2..love uolss!