Sunday, June 28, 2009

Sekitar konsert Siti Nurhaliza

salam seme..sori ler lambat cikit updet citer konsert ct ni..bukan ape balik konsert dah lewat..sabtu lak i keje sampai malam..balik keje pun dah mengantuk sgt x sempat nk upload gambo pun..so arini baru ler ada time nih sambil menunggu kek pandan kt lam oven tu masak..hehe! okayler..konsert tu mmg la hebat baik dari segi vokal, showmanship, tarian, pentas dan sebagainye! ct nyanyi lebih 30 lagu dgn tarian yg hebat tanpa nampak mengah @ penat langsung! ish..penyanyi kt mesia ni x ramai yg leh wat konsert solo berjam2 lamanye! mmg stamina cik ct kita ni sgt mengkagumkan..salute to ct & all the konsert crews yg terlibat!memang layak sgt ler beliau digelar biduanita negara kita sbb selain dr pakej yg lengkap..she's really talented, boleh menyanyi sambil menari beserta penghayatan lagu yg bagus sbb tu ler kt mesia ni i minat sgt kat dia banding ngan penyanyi yg lain..bukan le nk kata penyanyi lain x leh nyanyi tp ct ni punya banyak kelebihan dari segi penghayatan,vokal dan showmanship yg memukau, serta mampu menyanyi berpuluh lagu tanpa henti..klu penyanyi lain tu i rasa ramai yg dh terkucil..hehe! jgn mare ek! pepun tersangatla frustnye sbb tiada sessi otograf pastu sbb maxis wat majlis khas utk ct & tetamu2 vvip kt foyer khas di IB tu! so peminat2 yg x vvip ni melopong ler x dapat jumpa ct..tapi kekecewaan ku terubat jua bila dpt bergambo ngan Datuk K!! hahahaha...tp gambo tu sensor sikit xleh letak kt sini nnti ramai lak yg jeles tahap gaban nnti..kuikuikui! jd korang layan je la gambo2 yg ada ni..gambo lain akan dimasukkan kt lam facebook nnti!!

foto2 ni diambil dari buku cenderahati ct yg kubeli..ingatkan dpt sain otograf tp yg ado..hampeh!!


kat atas lak foto my staff aton bersama datok K! gambo kita ngan datuk x leh tayang sini takut ada yg pengsan lak nnti!huhuhu....


sempat gak amik gambo ziela jalil bersama peminat..




ni foto my staffs aton & ana....dua2 masih solo ye!!hehe..


ni lak pakaian2 ct yg pernah dipakai oleh beliau spjg karier beliau yg telah dipamerkan utk tatapan peminat di lobby IB! x dapat amik gambo ct pun xpela..dpt gambo pakaian pun jadi ler! hehe.. okayler itu je la..masa konsert xleh amik gambo jd xdela gambo2 ct masa menyanyi ek! ..foto2 lain leh tgk kat facebook nnti..hehe! adioss...

12 comments:

cikin said...

bestnyerrrrrrrr.... huhu...

LiNda said...

wah bestnya... dari citer akak memang dah jangka showmanship ct tak pernah menghampakan . superb !.

hahaha gambo ngan Datuk K pun bolehlaaa...

thanks kak . update berita terkini ...

mama Tiara said...

mesti best dapat tgk ct menyanyi kat depan mata.apsal akak tak tempek pic akak kat atas tu? Nak juga tgk rupa akak ni..mesti cute kan..he he..anak2 pun comel2 sume. staf akak tu pun nampak cool ja..

Rinna said...

Wah bestnya dpt tgk konset live siti..:))

ain said...

kak tirana....bestnyaaaa!!! sy pun suka CT. kagum dgn kemerduan suara dia. apa lagu yg dia bawak mesti jd seddaappp sgt wlupun lg cuti2 msia.hehe

nanti sy nak cek fb akak le pulakk!!!

blogresipi said...

Syoknye dapat pegi konsert CT... akak tak amek otograf datuk K ke? heheh...

Datin El said...

salam inahar ..tentu seronokkan...kita tumpang gembira jelah ye..

vee said...

salam kak ina..jelesnya kita..kita pun minat kat ct gak tau..next time klu nak tgk konsert ct ajakla kita...huhu..

Suzi said...

salam kak ina...syok kan dapat tengok dpn mata...ada tak part2 yg meremang bulu roma bila dengar siti nyanyi?...

inahar ali said...

cikinn..mmg best woo!!

linda..bergambo ngan datuk k pun cam mimpi jd realiti..hehe!

mamatiara..gambo akak terlbh ganazz!hehe..x sesuwaii letak kt lam blog nih!!

rinna..mmg best pun!!

ainn..hahaha..cepat pi cek FB tu sebelom akak terdelete gambo2 tu! hehe..

ijan..maluler nk minta otograf dato k..cam over2 lak owg kata nnti..ahaks!!

datin el..syok tgk tp frust sbb x dpt jumpa ct dekat2!

vee..wokeh sett!!

suzi..meremang bulu roma sampai terlebih sudaaa!
muahaha..

rapheydhillo said...

k.ina,
bestnya dpt tgk concert ct. Saya tak sempat nak beli tiket lar.. dok sibuk nak bercuti sampai terlepas lak. Harap2 ada lagi nanti.
BTW, nape le tun rumah ni susah sgt nak tunjuk gambo gamaknya ye???

inahar ali said...

dhill..mehla join facebook akak! leh kita berkenalan lg mesraa..hehe!!