Wednesday, June 17, 2009

Award from SUZI & SERI..

Salam rindu wat seme member2 alam maya nih! sorila lama x bersiaran kan?? bukan ape kita br je balik dr kampung nih..pastu terus stat keje arini..mmg letih sesangat! balik kampung aritu..kt mersing johor..kitorg wat gadering seluruh ahli keluarga cikgu rail (arwah atok belah my dad) kt d'rimba resort mersing beserta sambutan majlis perkahwinan my cousin di kg tenglu laut batu 4 mersing. memang seronok x terhingga sbb dpt jumpa sedara-mara yg ada dh berbelas tahun x jumpa..! mmg enjoy sakan sampai x hengaat! tu bila balik kl jer..br perasan sakit pinggang segala dan letih bagai nak rak..adoyaaaii! x sempat rehat dh stat keje lak..pagi sampai malam u!! citer2 & foto2 family day tu kemudian la kita upload ek!! x sempat lg nih! pepun kita tayang dulu award2 yg kita terima dari adik2ku cayang..suzi & seri yg masih lam pantang lg tu! toceh2 ye..lebiuuuuuuuu & muaaaaaahhhhhhsss!!

ni award comel dr seri..


yg ni lak dari seri & juga suzi..kiut kan!!

so spt bese..award2 cantik kt atas tu akak nk tujukan wat seme geng2 tersayang dialam maya nih..ikhlas tau..meh amik jgn malu jgn segan! love uolss!!

4 comments:

ain said...

seronoknye balik kampung!! gader2 lagi.

psst....tq for the award, award yg dulu pun tak letak lg lah kak. adoiiii!!!!

mawar merah said...

Ina...mersing tu tepi pantai kan! sure best giler, aku pun dah lama tak cuti..geram jer dengar orang pi cuti-cuti mesia nih....hua..hua..hua...

inahar ali said...

ain..hehe..nnti jgn lupa amik award tu tau!

packyyy..mersing tu kt tepi pantai ler! mmg seronok giler wehh!! cian kt hang..x leh cuti lg ke??

CatlinaFly said...

salam..award dah diamik..nanti sy tempek k..tq..;)