Saturday, September 22, 2012

TERIMAKASIH CT DELIMA!

 
Assalamualaikum..taraaaa..suker banget pn.doc arini sbb telah dikunjungi teman blogger yg dh lama tak jumpa iaitu cik Ct Delima yg sekarang makin glem top meletop ngan hasil resipi beliau yang telah disiarkan di pelbagai majalah masakan di negara kita serta majalah online luarnegara..amboi! tabik spring kita kat Ct tau!! (dh jumpa Ct few times sebelum nih..kali terakhir jumpa Ct 3 tahun lepas masa Ct terjah klinik bersama2 ummi kuantan, kak ina kl & kak intan..leh tgk sini ye) sekarang pulak Ct baru je menghasilkan buku resipi sendiri serta 2 lagi buku resipi yg dihasilkan bersama blogger2 top yg lain..mmg hebatkan wanita yg bernama ct ni kan..hehe! ekceli Ct datang ke klinik kita arini nk cek tekanan darah sbb asik pening jek 2-3 hari nih..pas pn doc cek tgk2 BP Ct mmg naik pun..alahai Ct..agaknya sbb stress kot terlalu sibukkan..almaklum ler sekarang dh jadi VIP kan..tak gitu ct?? pn doc harap Ct dapat berehat secukupnya supaya turun sikit tekanan darah tu ye ct cayaang! yg paling penting..Ct telah sudi menghadiahkan kita ketiga-tiga buku resipi beliau utk tatapan kita..suker banget!! mekacehh beribu2 lemon ye Ct..moga Ct dapat meneruskan lagi perkongsian resipi yg hebat2 lagi di blog Ct juga majalah2 di negara kita nih..harap satu hari nnti Ct dapat bersiaran di tv pulak kan cam Nor trengganu tu kan..kalian mmg hebat! wish u all the best ya..muaaaaahhh!!
 



10 comments:

Totie@Tomy said...

saya pun suka singgah ke blog kak ct delima..resipinya semua best..

inahar ali said...

tomie..betui tu..akak pun suker sgt dgn gambo2 makanan yg hebat2kan!

cikmanggis said...

bestnya..cm mmg suka "baca" buku resipi hehe..suka "baca"...tahniah buat Cik ct Delima..glemer:)

inahar ali said...

cikmanggis..sama ler kita pun suka baca gak buku resipi tp buatnye entah bila tahun..hahaha!!

Bicara Kak Noor said...

bestnye akak pun nak jugak buku2 tu tapi rasanya susah lah nak dpt kat sini huhu kesian doc tolong!!!

inahar ali said...

kaknoor..alahai kak camner nk tolong ek?? nmpak gaya akak kena beli sendiri ler..hehe!!

zila norazila said...

bestnya dh dapat buku dr kak ct kan kak..sian kak ct mybe x ckp rest tue kan..:)

inahar ali said...

zila..tu laa cian dier tgk makin kurus sgt..mmg sibuk sgtla tu..!

MamaFaMi said...

Ina, mama dah beli dah ketiga-tiga buku CT. So mama tak ler ada hasrat nak jeles... hehehe

inahar ali said...

mama..mmgla xleh nk jeles sbb dh terbeli kan tp kita mestila seronok sbb dapat free.. muahaha!!