Wednesday, September 26, 2012

I AM 45 TODAY!




Assalamualaikum.it's just another day, but this one is the best of the year! Happy Birthday to me..hehe!!  Hari ini umurku bertambah lagi..syukur alhamdulillah kehadrat Allah SWT kerana masih diberi kesempatan utk meneruskan kehidupan di atas mukabumi ini, kesihatan yg baik serta kebahagiaan yg sempurna disamping keluarga tercinta serta insan2 yg menyanyangiku... Semoga ku sentiasa berada dalam rahmat dan bimbingan Allah. Harapanku moga pertambahan usiaku ini selari dgn kematangan diri, bertambahnya ilmu pengetahuan dan meningkatnya amal kebajikan..insyaallah..amin!
Ya Allah..syukran jazilan kepada semua yang wish my birthday thru sms juga FB..tak tahu nak cakap apa dah..Thanx a million ya for all the wishes & prayers..love uolls! semoga kehidupan kita semua sentiasa diberkati dan dilindungi oleh Allah swt..amin..!!

30 comments:

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

HAPPIEST BIRTHDAY WISHES TO YOU, SWEETIE!!!

Wahhh tak leh percaya you are 45 la kak...cool! :)

~~zana@pb~~ said...

Puan doc, muda lagi tu...hehe...moga panjang umur, dimurahkan rezeki.

makcikmanggis said...

happy bday Yang :)semoga panjang umur,murah rezeki dan terus berblog ya:)

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam Ina,Happy b-day....muga bahagia selalu

Azie said...

Happy birthday, Ina. Muda lagi . At 40 something, we are more mactured and financially stable

Sweetie said...

Happy Birthday! semoga ceria selalu disamping suami dan anak-anak!

Cendana Kasih said...

Selamat Hari LAhir kak Ina ...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

CT Delima said...

As'salam Doc Ina sayanggg..

Alhamdulillah setelah 4 kali masuk baru ni dapat meninggalkan komen..kes tenet semput ni hahaha

Selamat ulang tahun Ina, semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia serta mendapat rahmat dari Allah selalu hendaknya...Aminnnn

Marsita yahya said...

salam Dok, selamat hari lahir dan semoga di berkati Allah selalu ye....

tun_telani said...

alhamdulillah.. happy birthday kak ina ^^ semoga rahmat dan keredhaanNya memayungi akak sekeluarga. aminn..

Rinna said...

Happy Birthday to you.. Moga dipjngkan umur dan dimurahkan rezeki..

Kjee said...

HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY SIS!!!! LOVE YOU SO MUCH.

Acik Erna said...

Happy Birthday ina..muda lagi tu..semoga doa dan harapan ina dimakbulkan yang Esa..

sury_masury said...

Hpy brthdy sweets 45...hihi...muda n cantek lgi tu pn doc cayang..:-)

Cheq Sue said...

selamat ulang tahun kak ina...semoga bahagia & sukses selalu..

Kak Nik Ja said...

salam ina...u look like sweet 25...hihi..hepi birthday..kita tolong aminkan apa2 yg ina doakan..amiiiin!

Bicara Kak Noor said...

Happy birthday Mrs Doc semoga ALLAH pnajangkan usia yg berkat dan murahkan rezeki yang halal rajin2 memasak walaupun seorang Doc yg sentiasa busy

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

HAPPY BIRTHDAY DOC...SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI YA

Mieza said...

Happy Birthday Kak Ina..semoga sentiasa happy dan dilimpahi rahmah Ilahi sentiasa..amin :)
Pstttt laling kasi adiah apa? hehehe

lina_pg said...

assalam kak Ina, selamat hari lahir semoga panjang umur, murah rezeki selalu hendaknya amin..

Umur.hanya angka..pepon kak Ina tetap cantik dan awet muda

HomeKreation said...

HAPPY BIRTHDAY sekali lagi dari Along! Amin, amin segala doa & harapan Ina tu.

MamaFaMi said...

Alamak, lambat sampai. Tayar basikal pancitlah Ina.. anyway, HAPPY BELATED BIRTHDAY TO YOU. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberkati kehidupan dan didalam peliharaan Allah sepanjang masa. Amin.

Yati Ali said...

Happy belated besday kak ina...semoga sentiasa dirahmatiNya...

inahar ali said...

mekacehh everyone..love uollss! muaaahh!!

zila norazila said...

heppy belated bthday kak ina..May your days be filled with sunshine and beautiful colors..:)fprever young kak..

Nur-nba said...

Happy Belated Birthday Sis.. Semoga sentiasa ceria, sihat dan berbahagia di samping keluarga tersayang.. :)

AZLINA said...

Happy Belated Birthday to Kak Ina, smoga panjang umur, murah rezeki & bahagia disamping keluarga trsayang. Muda bebenor lagi puan doc ni ya...:))

Gee® said...

Hppy belated b'day sista....smoga bahagia selalu

hana said...

happy belated besday kak ina cayanggggg... moga pjg umur murah rezeki selaluu... jgn jeles dgn akak kerna hingga di saat ini dirimu sungguh anggun ayuuuuuuuuuuu

hana said...

lorrrr salah taippp... jeles punyer pasal! hahahahahaa

jgn = sgt!!