Friday, August 14, 2009

MENU YG DAH TERLEPAS!!

Salam bersiaran kembali...yuhuuu..baru balik keje nih..lom mandi lagi terus on tenet sbb nk upload foto2 menu yg kita masak last week(tp x sempat updet dek kerosakan komputerku itu lastweek) sebelum jadi basi lak citer2 psl menu tu!! hehe.. tapi sori la kita letak foto dulu ye...resipi kemudianla sbb letih gilos nih..pasnih nk mandi then zzzzz!!

CEMPEDAK CUPCAKE
(memang sgt sedap,soft, moist, wangi..a must try recipe!!)


CHOCOLATE CHIPS COOKIES
(as usual adam's request! selagi x wat selagi tu dia tanya psl cookies..bila nk wat ni ibu??.adoyai!)


CHOCOLATE BROWNIE
(terlupa amik gambo..bila dh sampai umah my mom..br teringat nk snap lam tupperware..hehe!)



LAMB CHOP
(huhu..pestaim wat menu lamb sbb sebelum nih x berani takut berbau tp rupanya sodap giler lagi pulak pas marinade ngan rosemary tu..mmg terangkat u!!)

okay..kpd uols..sila layan gambo jer dulu ek!! resipi bila free nnti2 kita update kay!! byee..tata titi tutu!!! layanzzzz....

8 comments:

blogresipi said...

Salam Kak Inahar... dah sempat update blog ek... welkambek!!! hehehe... lamb chop kite pon lama dah tak makan... best kan kak.. tak cube tak tau..heheh

CikMin said...

kak ina)))))))...miss u ler...wah...balas dendam ke ni buh menu bebanyak...hiks...xpe kak..buh lagi ok...kang ada ramai yg nak menerai itu muffin cempedak...sedap ye...

fizan *sew addict!* said...

terliur liur nengok menu yg dah terlepas ni...kalau dpat rasa lagi la sedapnyer... Selamat menyambut bulan yang mulia bulan Ramadhan buat kak ina sekeluarga...muah!

Chik Mi said...

kak inaaaaaaa sekali keluaq menu dia berderet,sampai menitis air liuqku ini atah keyboard.hihihihii

Ms AiReEn MoHd said...

salam kakak...wah sangta byk makan yg eryn nak tiru masak ni kakak....paling nak nak sgt kukis cokelat tu...then nak yg brownies cokelat tu juga

ima said...

salam kak ina...wah lama tak bersiaran berderet menu...sedap2 pulak tuh!!!yang paling terliur cempedak cupcake dgn lamb chop tuuu!!!!suka sangat...

mimie loma said...

amboi ina sempat lagi ye taruk menu bnyk2.
kukis tu nmpk sedap lah nti bg resepi ek....

jgn lupe resepi lamb chop tu sekali nti nk wat.......hish tk tertahan air liur ni nak meleleh dah ni.........

mimie loma said...

oh ye dgn resepi cupcake tu ye......