Monday, August 10, 2009

Friendship Award dan wabak H1N1 yg melanda!


Salam bersiaran kembali...waduuh.. rindu banget kt korang!! rasa cam dh bertahun x berblogging!! sori ye..bukan kita sengaja melarikan diri tapi dalam keadaan wabak selsema HINI yg melanda negara..mmg tersangat bizi giler..pesakit kt klinik memang berganda2 dari biasa..mmg x sempat langsung untuk mentenetkan diri..bila balik umah dah letih gilos terus zzzzz!!actually last week cuti tp kt umah lak komputer wat hal..so xleh nk update apa2 pun! arini dh stat keje balik..mmg tungganglanggang klinik jadinye sbb pesakit yg ramai..xtau ler ramai ke tidak yg positif hini! pepun tawakkal je la..yg penting korang jangan lupa pakai mask kalu nk keluar to any public places! kalu boleh..dok umah je lagi bagus! so this week will be working the whole week sampai malam! jadi kalu kita senyap je tu maknanye mmg sibuk sangat ye! tgk la klu sempat i try to update menu2 masakn last week yg kita wat ye!
but anyway today baru nk letak award friendship yg kita dapat dari packy mawar merah..dapat dh lama dah..tenkiu ye packy cayang!! to all my frenz silalah angkut bawa balik award kt atas tu ye! ada few hutang tag yg lom wat.harap sabar ye!..just know that i will always remember all of u and miss everybody so much! tenkiu sangat2 kepada yg rajin datang berkunjung kesini walaupun umah ni senyap je!! cayaaaaang korang..muaaaaahhhss!!! okayler ada pesakit tgh tunggu kt luar tuh..!!hope to come back real sooonn!! insyaallah..daaaa!!

18 comments:

LiNda said...

salam kak ina..

Wahh.. memang bzzz . Saya baca pun cam saya yang bzzz. ekekeke

ain said...

salam kak ina...

bz betul ni. apa2 pun u too take care!!! akak pakai mask tak check patients..???

CikMin said...

salam kak ina..seb bek x jd g coti2 ke indon ahad ni kan..klu x susah la org nak klinik sbb klinik tutup...apa2 pun akak take care ye...

vee said...

salam kak ina...bz betul akak ye..rindu sgt kat akak n masakan2 akak..x sabar nak tunggu menu2 masakan akak tu...cayang akak!!!muahhhs..

MamaFaMi said...

You take care too ya Ina..

ctzura said...

salam kak ina. Take Care yer
Tahnks sebab byk tolong insan2 yg memerlukan.

MaNjE said...

salam kak..
rindunya..tapi takpe,
jalankan tugas dengan baik ye..
miss u....~

ijayuji said...

Salam kak ina!!! tak pe,ada org yg perlukan bantuan akak d klinik sana itu... bila2 dah f nanti leh lah berblogging again k!! misss uuuuu!!!! akak pun take care k sbb terdedah dgn pembawa virus..

zaliana said...

Wah..sibuk sungguh ye...dr yang merawat org ni pun..jagalah diri sama yek... ececece pepandai lak kita mengajor :D
tapi memang rindu nak tengok lauk2 best kat sinilah!!!

nekPP said...

cayanggg dari nekpp jugakkk...kerja kerja kerjaaa :P

mummyseri said...

kak ina..
tu la da agak lama akak x on air nih msti bz..lindu kat roti2 akak la..k akak take k ye..

Fa'e said...

salam, kak ina...semoga beransurlah wabak H1N1 tu yea....moga2 Allah lindungi kite semua, aminn...

kak ina, ada award utk kak ina, nnt sudi2 lah gi amik yea...silakan...

eriey said...

k ina..ramai btol org demam skrg..dgn cuaca yg x tentu nih..adehhh..risau gak kite yer..nway slmt bekerja..

Watierman said...

Salam Ina...dah pasti para doktor di klinik2 & hospital berkerja around the clock...sebab wabak yang menular dengan cepat...moga Ina sentiasa di dlam peliharaannya...AMIN!!!Take good care of your self yer!

Chik Mi said...

salam kak ina sihat ke?windu lar ke akak take care ye

CT Delima said...

Salam sayang inaaa..miss you too.tak mengapa kalau bz kat klinik tu.jgn dok bz sampai tertido kat situ dah ler hahaha. apa pun jaga diri okey, ct tetap ingat ina selalu. Jumpa lagi nanti muahhhhh!!

Tukang cerita said...

Salam kak...lama tak dgr cerita....
bz ker kak?

inahar ali said...

Salam everyone..tenkiu utk semua ya!! love uolss!!