Wednesday, August 19, 2009

More Salam Ramadhan Cards!

Salam..i received more ecards today! hepi sangat..tenkiu bebanyak utk kalian yg sudi melayangkan kad2 sempena menyambut bulan ramadhan yg mulia nih..moga sama2 kita dapat melaksanakan ibadah puasa dgn sempurna ye!

Both cards di atas baru terima dari As new zealand..toceh2!


dari makyung aka cikmin yg masih mengganas memasak walaupun dh sarat..hehe!


dari cik anawaheed kt batu pahat nun..kiriman buah kurma mahal jenama yusuf taiyoob! sedap woo!


Both cards diatas kiriman dari love..adik yg baru je kukenali tp sgt baikhati utk memberikan kad2 yg cantik nih! (ee..bestkan kalu dpt berbuka ngan cekelat!hehe)


kedua2 kad ni lak dari ayu yg mmg ayu lg jelita kt singapore sana..(haha..tadi tersalah angkut kad dr umah ayu..i'm soriiiii!!)


ni lak dari seri yg mekin berseri sejak dpt baby baru nih!


terimakasih lagi sekali wat kalian semua ye! selamat berpuasa!!

7 comments:

LiNda said...

salam kak ina..

wahh meriahnya... nak sambut Ramadhan siap dapat pelbagai card. ekeke

salam Ramadhani ...

fizan *sew addict!* said...

wow!!! meriahnya....

QueenJah said...

Assalamualaikum,
salam Ramadhan utkmu...salam kenal, maaf tumpang singgah sebentar...

mummyseri said...

kak ina..
wah meriahnyer kad..hehhhe munge pink pon ade..dorang ckp bunga lily namanya....
selamat berpuasa juga wat akak sekluarga..

mimie loma said...

amboiiiiii ina.......bnyk nye gantung kad tu..........tu baru nak amsuk ramadhan..........nti raya lagi bnyk lah kot .....heheheh

ain said...

amboi..banyaknya kad!!!

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK UTK KAK INA SEKELUARGA JUGA!!!

inahar ali said...

kepada seme..selamat menyambut ramadhan almubarak!