Wednesday, June 13, 2012

SPAGHETI AGLIO OLIO



Menu kegemaran yg dh di ulangtayang bnyk kali kt dapur pn.doc nih..senang banget..cepat dimasak cepat dimakan..hehe! resipi dh ada kt sini ye..korang layan je la fotonye..daa!!

18 comments:

Ummi said...

Assalam Ina cayanggggg....apa khabar? Bz ke kat klinik tu...hehe...tp sempat jgk masak2 kan... Spaghetti Oglio ni Ummi penah masak dulu, xdan nak snap pic dah licin, anak2 jenis x sabor2 bila bab western food nih...hehe

inahar ali said...

ummii cayang..iyela kan anak2 ni kalu masak western jek..laju jer mamam..x menyempat..hehe!

Sofea said...

sama la dgn budak2 kat rumah ni..suka sgt mkn spagetti ;)

Liza said...

salam kak ina, ni la mknn peberet Liza, Liza suka letak cili api bnyak2....perggghhhh, mmg terangkat bebb..

aidah said...

Salam, wah spaghetti yg maak macam ni memang faveret akak ngan anak2. Boleh lah mencubanya nanti

tun_telani said...

Salam kak ina ^^ dh lama x makan spagetti!! terliur lah tun nengok..

sury_masury said...

salam pn doc,ada lagi tak nk sikit blh...suka lah menu2 camni...terliur sudah...;)

Mat Gebu said...

Saya suka ni...esok buat..

Nur-nba said...

Salam.. Kak Inahar, apa khabar?? Wah menu fav ni.. Sedapnya.. :)

Rima said...

Salam puan doc.. orang dah ber rounding kita baru nak terkedek kedek hehe... alio ni memang fav especially when u slice anchovies dia kasar kasar.. yums!

Shahriah Abdullah Novelis said...

walaupun gambar cuma 2 ketol... tapi yang memandang ni telan liur naik sampai kering tekak! hehehee

inahar ali said...

sofea..menu cenggini mmg anak2 suker kan!

liza..akak pun letak ciliapi tp x berani banyak2 sbb kami x tahan pedas..hehe!

kakaidah..nnti cubala resipi ni ye!

tun..kalu terliur kena wat sendiri sbb dh pinishh..hehe!

inahar ali said...

sury..sowiii aar dh abiss laa..nnti akak goreng lain ek..hehe!

mat gebu..buat jangan x buat mat! leh akak ngendeng sepiring..hehe!

nur..mmg fav semua org kan!

rima..takpe mai terkedek2 pun asalkan x kempunan ek..hehe!

sha..telan ayaqliuq sampai kering tu dh parah namanye...hahaha!

Rohah said...

dah lama sy tak makan ni kak..jamu mata je ni..hehe

POSH76 said...

sedap!!!

FnF Simple Life said...

Asslm kak...feveret FnF jugak ni...satu lagi FnF suka spaghetti peperoncino...like3x

inahar ali said...

rohah..mmg kena jamu mata je pun sbb dh abiss..hehe!

posh76..mmg sedaapp!!

fnf..uik spagheti peperoncino tu camner ek..x pernah rasa lg..nnti akak riki dulu resipinye ek..hehe!

Azie said...

Spaghetti memang disukai semua orang di rumah kami. Tapi bahan selalu tak mencukupi, bila masa nak membuatnya