Friday, June 15, 2012

Terimakasih..Yang!!

Taraaaaa...surprise dari mr.hubby tersayang wat pn.doc arini..sukerr sesangat..love u cayaang!! tp rasa sedih gak terpaksa berpisah ngan h/p lama pn doc yg dh bnyk berjasa..sebenarnya selama 2 tahun ni..hampir keseluruhan foto2 lam blog kita ni hanyala menggunakan camera h/p jer..manala kita ada camera dslr ke apa ker kan tp w/pun begitu kita sayang sgt ngan h/p kita tu tau..mmg bnyk jasanye..hehe! pasnih kita lihat lak camner hasil foto dr camera samsung galaxy S3 ni lak..tungguuuu!! (hahaha..poyo jer pn doc nih cam terrer sgt amik gambo padahal yg ado..huhuu!) anyway, thanx again to my beloved hubby for this great surprise..muaahh!!!
 

34 comments:

Sofea said...

salam, wow!! bestnyer dpt hadiah, samsung galaxy s3 lagiii ;)

Chah said...

wuihsss...beh tu dapat seprais....apa lagi doc, klik kluk satu 'galaksi' arr pasni...

FnF Simple Life said...

salam kak...bestnye...samsung galaxy lg tuuu...

Rinna said...

Waahh bestnyaa dpt hadiah dari hubby.. rasa diri dihargai gitu.. :)

Kjee said...

Best tau ina fon ni. Nasib baik kjee dah lama guna galaxy tab so bila kjee dpt fon galaxy s advance three weeks ago, tak ler kekok guna. Amik gambo pun lawo.

nita said...

wah.. selonoknye.. thihihi

Mat Gebu said...

Waa....kak, yang mcm ni ke, akak nak hadiah kan kat saya tu....hahahaha.....pitammm eks?..gurau2 jee...apa2 pun mmg cun lah!...sesuai..

inahar ali said...

sofea..mmg bestkan!

chah..mmg akak udah klik satu galaksi dah..haha!!

fnf..hadiah free mmg bestkan..hehe!

rinna..tu ler kami ni x pernah nk celeb apa2 hari spesel pn tp bila ada rezeki lebih ke @ sajer2 nk wat kejutan..haa camni ler jadinye..hehe!

kjee..tu la kita mmg dh lama aim samsung galaxy s nih..dulu plan nk beli S2 tp dh alang2 cikli kata baik tunggu S3 kuar lg gempak kan..hehe!

nita..mmg selonok woo!!

matgebu..mmg yg camnih la akak nk hadiah kt mat tu tp versi tecik punyer..leh beli kt kedai serbanika sebelah klinik akak..muahahaah!!

sury_masury said...

best nye..dh dpt s3..sonok yer..mesti pn doc senyum smpai tinge..hehhe..adik bradik hangpong kite..kui2

inahar ali said...

sury..mmg suker banget..bukan sampai tinger lg tp sampai atas pala dah..hahah!!

CT Delima said...

As'salam Pn Doc

ewahhh ewahhh...ni nak kena urut2 manja my laling CM juga ni mana lah tahu esok lusa tulat dapat gak samsung Gs3 ni hahaha pengsannnn! agaknya dari bagi kita hp ni baik dia beli kamera yg dia suka kan hehehe. meloponggg!

Tahniah dear, mengidam gak nak pakai tapi tak reti hehehe

inahar ali said...

ct..uiks apalagi cepatla urut kaw-kaw CM tersayang tuh..manala tau berjaya meluruhkan jantung mr lalingkan... hahahaa!!

Bicara Kak Noor said...

best nye Ina..bertuah nya badan kan kena banyak masak yg best2 lagi kot ni kan nnt dpt yg lebih hebat hehee

Shahriah Abdullah Novelis said...

Okay lepas ni kita tunggu gambar yang lebih banyak dan canggih... sedia menanti ni.. bagitahu tau..:)) tahniah Kak!

blogresipi.com said...

Salam Pn Doc,
Wah bestnye hadiah die.. hehe... anyway, happy belated birthday. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga berbahagia bersama keluarga tersayang... :*

dapurCikWan said...

nak jugak... ;)) semoga terus berbahagia kak.. seronoknya dapat hadiah.

Rohah said...

amboi kak, bestnya..

inahar ali said...

kaknoor..betui tu..mmg kena selalu bodek cikabe nmpak gayanye..hehe!

sha..alahai ketaq lutut lak pn doc takut hasil foto x setanding h/p..wakaka!!

ijan..eh lom lagi besday akak tp cikabe saje2 nk bg surprise..hehe!

cikwan..mmg sonok dpt hadiah pree kan..hehe!

rohah..jgn jeles ek..huhu!!

misshannajr said...

bestnya..idaman tu hehe ntah bila la nak dapatnya

inahar ali said...

misshannajr..insyaallah kena rajin kenen cikabe..hehe!

Nur-nba said...

Salam.. Hi Kak Inahar cayang.. Wah dapat hadiah best dari husband.. Lepas bertambah2 cantik gambar dalam blog ni.. :)

inahar ali said...

nur..amboi cam terrer bebeno pn doc ni ngambil gambo ek..hehe!!

maz said...

kakkk...tgh siap nk p klnik ke tu...alahhh bestnya dpt hdiahh...cpat2 msuk dpur kakk...godek la apa yg ptut..nti try samsung punya kmera plak..mesti cunn..

HomeKreation said...

Salam Ina cayang! Hadiah besday ke ni... untung nya hehe. Yg lama tu sedekah ler kat Along buat Liana main2.... hehe

inahar ali said...

Maz..alahai tgh xde mood memasak..dok sibuk amik gambo anak2 bergaya jek..hehe!

inahar ali said...

Along..besday kita lambat lg..tp saje je cikabe nk bg hadiah tu sbb dh lama kita berangan nk tuko hp.. hehe!..nnti kita pos hp lama bg liana main ek..muaah!

ibh_sue said...

Aslmkum Kak Ina.
Uiihhh!!!..Jelesnya..dapat pezen la..samsung galaxy s3 lagiii ;)

bani_boyz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
inahar ali said...

sue..haha jgn jeles ek..kalu nak kena la bodek cikabe..hehe!

inaku79 said...

wah, main suprise2 plak cik abe akak yer. mesti syok kan, terharu gitu kan kak?

puan doc ni bukan takleh beli dslr ni...saje ni...hihihihi ;p

inahar ali said...

Inaku..mestila syok dpt hadiah free gitew..hehe! Kalu akak ada dslr pn tp bukan reti guna pun..alahai!

inahar ali said...

Inaku..mestila syok dpt hadiah free gitew..hehe! Kalu akak ada dslr pn tp bukan reti guna pun..alahai!

Rima said...

Suka?? hahaha sudah terangggg muahaha

inahar ali said...

Rima..hahaha..mmg lg terang uuu!! Suker..suker!!