Monday, June 11, 2012

Reunion MedicUSM92 @ Bukit Merah LTR


Assalamualaikum..kembali bersiaran..setelah seminggu menyepi bukan apa..pn doc sekeluarga telah ke Bukit Merah Lake Town Resort utk menghadiri majlis reunion bekas graduan medicUSM 92 yg telah kembali diadakan buat kali ke 2 di sana pd 2-3 jun 2012 yg lalu. Reunion kali pertama kami telah diadakan dgn jayanya di Awana Kijal Resort Trengganu pd tahun 2010..entri ada di sini. Yg menariknye kali ni..reunion ni adalah utk menyambut aniversari ke 20 tahun setelah kami graduate pd tahun 1992..woww tak sangka banget..rasa dh tua giler..hehe!! pepun walaupun umur meningkat masing2 ke angka 45 thn tp hati & perangai masih sama muda cam 20 thn dulu..ahakss!! perasan jap uu..hehe!! tp kalu x caya tgkla foto2 kt bawah ni..fuhh semuanye sporting participate lam acara2 pentas serta telematch yg diadakan..mmg happening!! to all my frens..really happy that we still manage to get in touch with each other after 20 years..may our frienship lasts forever & ever..amin..insyaallah! tak sabar nk menunggu next reunion di Johor lak 2 thn lagi..insyaallah kalau panjang umur & diizinkan Allah SWT..aniversari ke 25 tahun kami akan diadakan di Putrajaya pd 2017. Tunggguuuuu...!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  sempat lagi anak2 bersantai selepas selesai acara pd tengahari ahad tu..kami sekeluarga lepak lg semalam utk berehat hingga isnin 4 hb jun..dan kembali ke KL dgn membawa berbagai cerita indah semasa di B.Merah Lake Town Resort...daaaaa!!
 
    

7 comments:

~~zana@pb~~ said...

Still young la beb...hehe...yg penting hati ttp mudo!
Seronoknya gathering mcm ni sb masing2 bw anak. Dptlah kenalan dgn bakal2 menantu ye?

dapurCikWan said...

Assalam kak ;) tak sangka akak doc. nanti boleh la cikwan tanya if ada masalah kesihatan ye ;)) tahniah kak.. dah lama dalam bidang perubatan! dah banyak pengalaman tu... seronoknya boleh gather2 macam tu... awana kijal tu dekat dengan umah cikwan .. tp masa tu cikwan takde blog pun lagi..kalau tak.. boleh knal2 kan ;)

inahar ali said...

kakzana..muda lg kita ek..hehe!

cikwan..iyeke umah kt awana..nnti insyaallah kalu akak bercuti lg ke sana..lehla kita gader2 ek!

tun_telani said...

wahh!! mantap!! dh 20tahun tuu.. bagusnya.. tun pun dh lama x pegi reunion. xde yg rajin nk organize. hehe..

Shahriah Abdullah Novelis said...

Askum Kak.. wahhh! tahniah! seronoknya bercuti tu.. bestkan dapat lepak2 bersama keluarga tersayang... tumpang teruja jugak ni..:))

inahar ali said...

tun..kitorang pun dh 18 tahun br nk organize reunion..haha!

sha..mmg seronok banget!

kak ina kl said...

tak per sekali sekala jadi muda balik kan..ala kamu pun awet muda per..