Wednesday, April 21, 2010

SHEWOLF VS THE TWO OF US


Salam bersiaran kembali..huhuu!! sowi ni xder n3 masak2 ek! tuanrumah minggu ni berkeje siang smpai malam tiap hari..so dapur cuti lagi! hehe..pepun nk gak updet blog nih supaya xler sepi lansungkan..ekceli kita nk citerla la nih tgh demam tgk telenovela tagalog..2 lak tu tgh main kt tv..shewolf sedang bersiaran kt tv3 dan the two of us (tayong dalawa) lak kt astro prima..sebaik keduanye tayang x serentak..hehe! so leh layan keduanye tiap hari..aritu br jek abih the mermaids (dyesebel)..la nih dh melekat kt dua2 drama ni lak! pelakon mmg hencem2..aduiih!! mak x tahan tgk uu!!!


okay..kt atas nih adalah foto para pelakon tayong dalawa..mmg mengancam abih jalan citernye. para pelakon terdiri dari pelakon muda yg plg hangat dan ngetop kt filipina laa nih ie gerald anderson & kim chu (pasangan remaja plg popular skrg nih) serta jake cuenca..cerita berkisar 2 beradik kembar yg terpisah sejak kecil tp bertemu kembali sebagai bestfriends bila remaja dan jatuh cinta lak kt gadis yg sama..huhuu!! so kalu korang minat leh layan astro prima jam 2.00 pm setiap hari isnin hingga rabu.


yg ni lak telenovela shewolf baru jek tayang kt tv3 setiap hari isnin hingga khamis jam 3.00 pm. citer ni pulak sgt menarik mengenai kisah cinta yg menyayat hati antara watak lyka yg dibawa oleh angela locsin (aktress plg sexy kt filipina) yg merupakan keturunan serigala jadian yg akan menjadi pengawal serta penyelamat kpd keturunan serigala jadian (sentri terakhir) manakala watak hero lak ie noah yg dilakonkan oleh aktor popular piolo pascual yg macho abih..sedang ditugaskan misi utk menghapuskan keturunan serigala jadian..apakah yg berlaku bila mereka ditakdirkan jatuh cinta?? okay..kalu nk tau..jom layan tv3 ek!! amboi mak..promot baekk punyerr!! korang yg x minat tu minta maap jela yer!! akak mmg tgh DEMAMM nih(pinoy fever..hehe)....huhuuuu!! okayler..nk titun sok keje..daaa!!!

7 comments:

Ruziawati Bukhari said...

t tgk she wolf aje.. cite yg 1 lg tak tgk.. sedap ye cite 1 lagi tu?

Cik Jijah said...

k.ina...noah tu sgt hensem.......hoho...
mmg kn follow cite ni...haha..
masalahnye pnjg sgt....smpai seratus lebih...
penat la den nk tggu...heee

kaksu said...

ina...memang layannnn citer she wolf tu...tapi ucu masih rindu ngan citer yg jericho ngan kristian hermosa berlakon...mantap gitu..
ucu dah jumpa whip crm tu... nak tanya kena pukul berapa lama yek tuk jadi gebu tu, kalau tak letak cheese tu nak kena letak gula tak? tapi memang sedap krim tu kan...

inahar ali said...

T..citer lg satu pn best sgt!! baik T follow skrg sbb baru stat bape episode jek!!

cik jijah..rasa akak citer shewolf tu hanya 60 episode lebih jek!! x lama tuh..mmg leh layan laa!

ucu..pasangan jericho & kristine tu mmg kita minat giler..la nih tgh main citer terbaru diorang kt filipina..hrp2 tv mesia akan amik nnti..hehe! whip cream tu mmg sedap..selalu saya x yah taruh gula dah sbb mmg dh manis pun! saya pukul lbhkurang 6-8minit kelajuan tinggi..tp kalu terlebih pukul..nnti krim tu jd cair balik & berketul2..so kena berhati2!

Cik Jijah said...

k.ina...kita da tgk final episod kt you tube td...
ep 118...hadoii....
tp x pasti la yg kot2 dia singkatkan kt tv3 tu..

inahar ali said...

cikjijah..akak rasa kt filipina tayangan setengah jam per episode kot! tp kt tv3 sejam/episode so dpt la kurangkan jumlah tayangan..

yuko said...

salam ina.
nape two of us stop siarannye kt astro sejak smlm 28 jun?heran betul,ade sape yg tau sbbnye?