Thursday, November 5, 2009

Majlis menyambut menantu...

Salam seme...hollaaaaaaaaaaaaaa!!! rindu banget kt korang!! ni haa baru sempat nk updet blog setelah bertapa sekian lama dek kerana kesibukan persiapan kenduri adik..foto2 dibawah adalah majlis menyambut menantu belah keluarga kami yg diadakan pd 31 oktober 2009 yg lalu di Dewan Beringin Sri Gombak. habis je kenduri terus stat bertugas kembali minggu nih..tu yg x sempat nk rehat & updet citer terbaru tu! ni pun cilok2 time kt klinik utk upload foto2 kenduri...
so korang layaaaaaannnnn.....!!


pengantin baru sampai ni..


semasa makan beradap..xde bersanding2 pun!


majlis memotong pulut kuning..suap jgn x suap..hehe!


tiga mak daro popular kak intan, kak ham & kak ina kl(dtg sekeluarga) turut hadir..timokacih banget wat akak2 seme kerana sudi hadir ye!! lebiuuuuuuuu!!


ada gak sessi tarian poco2..pengantin pun kena paksa berpoco uu!! hehe..



ni lak sesi nyanyian live oleh penyanyi jemputan serta karaoke..pengantin pun dipaksa menyanyi selain dari adik beradik dan ayah pengantin..hehe!

sebahagian dari keluarga pengantin perempuan
(foto diambil dr facebook azrena azizan..kakak pengantin perempuan..tq reen!)

sebahagian saudara mara yg hadir..


bersama anak2 saudara

akhirkata..jutaan terimakasih diucapkan bagi pihak keluarga pengantin lelaki kepada semua mereka yg terlibat dalam menjayakan majlis kenduri ni serta kepada semua yg hadir..toceh2!! alhamdulillah majlis selamat berlangsung dgn meriahnya..syukur kehadrat Nya! amin..

16 comments:

Datin El said...

salam..inahar tentu penatkan..Alhamdulillah sumenya dah selamat.

LOVE said...

Wow...bes tgk photos nih semua! Ehem2 KakIntan, KakIna ngan KakHam...cantik2 mereka tiga yer! ;)

Kak Inahar, where r U??? :(

ain said...

salam kak INa. lamanya tak update story!! aku jd kangen sama kamu kak!!! hihihi

meriahnya majlis sambut menantu ni, siap pantin kena nyanyi ngan joget lagi.

psst...kak ina tak poco2 ke..????

mamaadam said...

mesti berat kan sanggul kat atas kepala pengantin tu kak..hihi

inahar ali said...

datinel..alhamdulillah semenye dh selamat tp datinel punya turn nextweek kan? hrp semuanya lancar ye..

love..hihi..akak x sesuwei masuk kt gambo tu sbb mak2 daro tu seme cun2 belaka..hehe!!

ain..miss u tooooooo!!! apsal x mai bawa muffin stoberi tu ???

mamaadam..haahla mesti berat gilos tu yg pala penantin terteleng kekadang tu..muahaha!!

MaNjE said...

salam kak,
cantiknye baju pengantin..
da angan2 nak pilih baju camni,
cik abang tak mau..huuu...
dapat tengok aje laa~

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam kakina...
kompen penat lagi noi...ape2pon alhamdulillah semua dah selamat n selesai...

kakchik said...

assalamualaikum inahar.
tahniah dengan pertambahan ahli keluarga baru. tentu penat sakan dengan kenduri kendara ni lepas tu balik berkhidmat.
semoga badan tu sihat sokmo untuk meneruskan hidup.
meriah sungguh majlis, siap berkarok lagi.

blogresipi said...

wah siap ade joget lambak... syoknye.. bab2 kena nyanyi yg bahaye tue..kalo i ler, rela turun takhta dr kena nyanyi...tk jd raje ler..hhehe

HaSue said...

hehehee...sian pengantin kena paksa poco n karaoke..sibbaik sporting kan..
Cunnya mak2 dara tuh..posing molek gitu.
Haa..mana ntah gambar kak ina nih..duk telek2 x nampak gak..takut kalah lak seri pengantin kalo tunjuk kang eh kak.. :D

inahar ali said...

manje..tu ler..bila la pulak manje nk naik pelamin nih??hehe..

aisyah..mmg masih penat lg tp dh kene stat keje dah..adoyai!!

kakchik..timokacih k.chik!!alhamdulillah semenye dh selesai..

ijan..hehe..la ni nk jadi raja pun kena tau poco2 tau!!

hasue..xleh masuk muka akak nnti oopsss..terlebih sudaaaa!!! hehe..

cikmanggis said...

salan inahar..dah hilang penat?wah rugi kita tak dapat datang...ada joget lambak giteww hehe

MamaFaMi said...

Meriahnya majlis menyambut menantu ye.. siap ada menari, menyanyi...

Admin www.morhabshi.com said...

Salam ziarah sambil memperkenalkan blog kami. (ramuan herba & petua lama).

Terima kasih.

Diny said...

Salam Inahar, apa khabar? Sorry lama tak bersiran, sibuk writing and studying utk year 2 PhD assessment. Alhamdulillah dah over. Tinggal final assessment pulak tahun depan. Geram je je tenguk lauk wedding, dah 2 tahun tak makan nasi minyak org kawin. He..

rapheydhillo said...

amboi meriahnya .. siap ada band & poco2 lagi. K.ina tak join sekaki ke??