Saturday, November 21, 2009

Latest ECHOTIN reunion!


Finally, they are back together after 5 years!!! yahuuuuu...soriler kengkawan mcm xde idea nk taruh lam blog sbb menu masakmemasak mmg xde cos keje..so bila layan youtube td terjumpa pasal telenovela terbaru pasangan celebriti plg ngetop difilipina iaitu Jericho Rosales(echo) & Kristine Hermosa(tin) yg dh lama breakoff tp kembali bersama dlm telenovela terbaru DAHIL MAY ISANG IKAW yg baru saja bermula tayangan di tv filipina sejak 2 bulan lalu..tp x tau ler bila nk sampai tv mesia!! harap2 adalah stesen tv kita yg nk tayang siri nihkan!! last mereka berlakon dalam drama 'SANAY WALA NANG WAKAS' 5 tahun lalu..pastu percintaan real life mereka telah putus yg menyebabkan ramai peminat patah hati sbb ramai yg suka kalu mereka meneruskan hubungan cinta diorang!! disebabkn putus cinta gak si Tin ni langsung x nak berlakon dh dgn si echo nih!! ni mesti kes sakit hati yg teramatla kan??hehe..pepun bila si tin ni putus lak cinta dgn sorang lg aktor kacak diether campo awal tahun nih..tetiba beliau setuju lak nk berlakon ngan bekas kekasih hati(cinta pertama u!!)..ishh..macam2 la lagak owg bercinta ni kan! alamak membebel lak kita x pasal2 kan?? so to those of u yg begitu meminati pasangan ECHOTIN nih..meh kita sama2 berharap moga siri ini akan ditayangkan kt TV mesia ek!! conpem melotuupp punyer!!! so layan dulu teaser drama ni yek...adioss!!







11 comments:

ain said...

wah..wahhh.wahhhh...akak kita yg sorang ni pun suka ye tengok telenovela. Saya kenal 2 pelakon ni tp tak pernah lg tengok telenovela mereka. Sejak dulu sampai la sekrg, masa tayangan asyik tak kena je ngan schedule harian saya. konon2 mcm busy giler gituuu!!! ntah busy kat mana pun tak tau.hehehehe

Sheila said...
This comment has been removed by the author.
Sheila said...

salam k.ina ialah sy mmg minat dia org beduani nak nya masa cerita pang gako sayo best ina & angelo.. dan follow juga sanay wala nang wakas fill betul..kalau capal balik ok gak dia org beduani...si Tin pun dah pisah gan hbnd nya si diether..ok tu sambung balik

somuffins said...

Salam. 'Terseksa' juga kalau tengok telenovela yg panjang2 nih; tapi dlm masa yg sama, ia boleh juga atur masa kita dgn lebih baik. Camana tu? haaa... kena belajar ilmu (dari Inahar, hehe).

vee said...

kak ina cayang..v pun minat sgt tgk cite filipina tau..klu ade ari2 tggu dpn tv hee..

kakchik said...

hehe, tak sangka inahar peminat diorang.
dulu kakchik pernah juga tengok sanay walang tu, pinjam video dari adik.
lawa dan hensem je aktor2 filipina tu.
tak larat nak tengok lama2, takut 'jatuh hati' hehe.

inahar ali said...

ain..haha sama la kita..akak selalu pn x smpat tgk gak tp sebaik astro ni selalu ada ulangan dramakan..so cari time gak la lebih2 lg kalu mereka berdua nih yg berlakon..i liiiiiiikkee!!!

sheila..akak mmg minat giler diorang berdua nih..mmg dh lama tunggu saat diorang couple balik..huhu!!

somuffins..hahaha..betul..betul..betul..betul!!!

vee..sebaik kt klinik ada astro lehla layan citer telenovela ni!!

kakchik..wah k.chik siap pinjam video ek!hehe..kita selalu layan kt tv jela..mana yg termiss tu..tgk kt youtube..hehe!

LiNda said...

wahhh... kak ina minat betul kannn.

saya pun minat gak . ahaks!

nekPP said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkk saya saya punya bopren tuhhhhhhh...ahaks ;))
saya ada diorg punya vcd kak inaa..
kalu nak pinjammm..boleyyyyyyyyyy sangat!!

inahar ali said...

linda & nekpp..mmg minat betui 2 orang nih! tp nekpp..x larat akak nak khatamkan balik vcd diorang tuh! mmg leh pengsan dibuatnye..hehe!

aresya najmee said...

check dis link :http://www.viikii.net/channels/goto/ikaw#VIDEO_FOLDER/all
-hope u enjoy..-