Monday, September 26, 2011

HEPI BESDAY TO ME!!

Assalamualaikum...holllaaaaaaaaa..!!! amboi lamanye puan doc bertapa kan..sampai terbatuk2 bila jengah dapurku yg dh lama terbiar nih..bnyk habuk uuu..hehe! pepun masih belum terlambat rasanya utk kita mengucapkan salam aidilfitri buat semua pengunjung ye..maaf zahir batin dipinta..terimaksih wat semua pengunjung yg tak jemu2 melawat dapur puan doc walaupun sentiasa sepi sepanjang bulan syawal yg semakin melabuhkan tirainye ini! moga semuanye sihat ceria spjg bulan syawal yg mulia ini..
Alahai dh lama x hupdet blog ni rasa mcm susah nk cari mood kan tp tetiba arini rasa bersemangat kembali kerana tanggal 26 september ini merupakan tarikh istimewa buat En Mohd Ali Hj Ismail & Pn Hasnah Mustafa kerana telah dikurniakan seorang puteri yg pada hari ini genaplah menjangkau 44 tahun usianya..syukur alhamdulillah kepada tuhan kerana masih dikurniakan kesihatan yg baik & kesempatan utk menikmati segala suka duka kehidupan ini..kepada ayah bonda,suami & anak2 serta semua ahli keluarga tercinta juga sahabat handai tersayang.. terimakasih kerana sentiasa berada disisi dan memberi sokongan kepada ku selama ini..moga kita semua sentiasa dirahmati oleh Nya..amin!! love uolss....

23 comments:

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir Dr Inahar..moga panjang usia, murah rezeki dan diberkati Allah swt yea....dari DTS-MAT GEBU...

ummi_khalish said...

Sanah Helwa Ya Ummi..Kullu sanah wa antum bikhair....insya Allah....

tun_telani said...

Selamat Hari Lahir kak Ina.. dh 44 ye, tgk gmbr awet muda laa =) May His Blessings always be with you iA.

Sheila Shafeareen said...

Assalamualaikum Selamat ukang tahun kelahiran ke '44' Kak ina..moga di murahkan rezeki, di beri kesihatan yg baik2 dan happy besama insan2 tersayang

YNA said...

happy besday utk akak yang teror masak..

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentias abahgia disamping keluarga tercinta, amin..

Ummi said...

Assalamualaikum Ina cayangggg....Hepi Besdaaaaaayyyyy...muaaahh, muaaaahh..ni hadiah Ummi...hehee... Moga Ina sentiasa sihat walafiat, dimurahkan rezeki dan dalam lindungan Allah swt. selalu hendaknya...amiiinnn

**Wat kek x? Mai hulur sini sepotong..hehe

K.Nor said...

happy birthday ina.. tu angka yg tak leh nak pusing kiri, pusing kanan.. angka yg maintain jer hehehe

semoga dilimpahkan rahmat dan keberkatan dlm usia dan kehidupan

Kjee said...
This comment has been removed by the author.
Kjee said...

Happy Birthday Ina. Nice number 4+4=8..lucky number maa. peluk cium dari Kjee and Nadia. Unclepali kemsalam jer cukup lah. hehehe

Acik Erna said...

Assalam Dr.Inahar..selamat hari lahir..semoga bertambah murah rezeki .. bahagia disamping keluarga dan diberikan kesihatan yang baik..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

salam rindu dan salam raya Inahar.Hepi b-day.Semuga panjang umur dan murah rezeki dan bahagia selalu disamping keluarga ya.

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

selamat ulang tahun kelahiran...moga dipermudah didalam segala urusan n sentiasa di dalam lindungan kerahmatan Illahi disamping keluarga tercinta...amin

Ayu said...

Happy birthday 44th birthday ya puan doctor..wah kita seangkatan ler...heheh Semuga dipanjangkan usia dimurahkan rezeki dan berbahagia di samping keluarga tercinta..kita bawa kek roll 4 batang ni buat present boleh tak?..hehe

Ayu@Sweetlilcraft said...

Selamat hari lahir kak ina. Moga murah rezeki dan pjg umur dlm ketaatan kpdNya. Dah lama tak singgah sini..jemput singgah umah ayu kak :)

http://sweetlilcraftcollections.com/

izahdaut said...

happy birthday kak ina.. semoga bergembira n berbahagia selalu

Deliah's Deli said...

selamat hari lahir kakak Dr..smg cun selalu..panjang umur n murah rezeki.:)

AZLINA said...

Happy 44th birthday buat kak Ina, mudah2an pnjg umur, murah rezeki & bahagia hidup disamping keluarga tercinta..Tak buat ciskek ke?

Naz / Nadz COSK said...

Happy birthday Kak Ina.. Sibuk ye Kak.. Lama sgt x nmpk akk..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Happy Birthday Dr. semoga panjang umur murah rezeki. 44 wow....sexy years kita belum beraya so selamat hari raya sekali ya

E-na Lovely Kitchen said...

happy belated birthday sis...moga sihat selalu...dipermudahkan segala urusan dan bahagia selamanya...amin...sorry 4 d late wish kak...

inahar ali said...

thnx a million to everyone for all ur best wishes & prayers..love uollss!!

Yatie said...

Happy Birthday Dr Ina, moga di pnjngkan usia, di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yg baik dan semoga sentiasa di limpahi rahmat buatmu sekeluarga. Aminn.

harleena said...

Hepi birthday Dr Inahar... Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu..