Wednesday, December 15, 2010

DEMAM HANTU KAK LIMAH....

salam satu mesia...minggu nih takder entry masak2 ek sbb tuanrumah bertugas sepjg hari ke malam setiap hari..ni pun updet blog kt klinik..hehe! pepun nk tanya korang dh nonton x citer "hantu kak limah balik rumah" ni karya terbaru mamat khalid terbitan tayangan unggul ni..khabarnya dh kutip rm2 juta lebih pas lima hari tayangan..kita pi tgk hari pertama tayangan sbb cikabe peminat mamat khalid..so awal2 dh booking tiket..mmg best gilerr lawak tahap gaban pecah pewut punyer tp part seram pun mmg ngeri gak..eeeiii!!!..sape yg lom nonton tu pi laa cepat2..panggung asik penuh siap wat tayangan tambahan setiap malam..mmg rugi kalu korang x tengok. jauh lebih lawak dari citer "ngankung" (frust gak tgk ngankung sbb x selawak yg disangka..alahai..mungkin gak kecewa sbb kami tgk ngankung selepas dh layan citer HKLBK nih..so mmg terasa kurang best laa ngankung..huhuuu! sowii aar shaheizy sam walaupun wa minat sama lu..hehe!)
pssst..malam nih rasanye nk pi sekali lagi nonton "hantu kak limah.." ni pas abih klinik..hehe! sape nk itot???? jommmm....

13 comments:

cikmanggis said...

salam Inahar.Kerja?baik baik nanti terserempak dgn hantu kak Limah hehehe.Akak tak suka tengok cerita hantu sebab bila malam takut nak pi tandas hihi.

AyuArjuna BiGoshh said...

sy nak gi jumaat ni..yeay

Kak Rose said...

baca review kat The Star pun dah gelak... tp x tengok lagi...

Cik Puan Nurul said...

yuppp memang behhh puuun lawak dia penuh pengajarann..nmpak sangat kite org melayu ni suka sgt percaya pd benda tahyul sampaikan langsung tak amik tahu hal2 jiran tetangga.asikk pikir antuuu je kan.

Citarasa Rinduan said...

kak ina

ayu tak leh tengok di pawagam..tunggu vcd jerlah

inahar ali said...

cikmanggis..kita pn takut tgk citer hantu tp hantu komedi leh layan..hehe!

ayuarjuna..pi jgn x pi ye!

kakrose..kalu tengok mesti terguling2 lam panggung..wakaka!!

nurul..betui..betui..betui..betui!!hehe..

ayu..apsal x leh tgk wayang?? alergik kt panggung ke?? hehe..

kak Erna said...

Dr.ina..ingatkan orng demam tengok hantu kak limah..datang klinik doktor tadi..he he..

fara dean said...

kak ina..
jumpa hantu lawak tak pe..hahah..
boleh gelak skali..
ni citer lawak ke seramm..
nengok awie blakon mcm citer kelakar je..haha

inahar ali said...

kak erna..bukan pesakit yg demam to doc yg demaaammm..hehee!

faradean..ni hantu lawak laa..mmg best giler..nnti fara pi la tgk ek! x rugi tau..

Ruziawati Bukhari said...

salam kak ina

best gilerkan cite ni..

enjit2 semut.. sape sakit naik atas....

",)

nak kek coklat sepotong kak.. gagaga....

Ibu faheem said...

kak ina....we miss uuuuuu!! cikmin belum tengok lagi...so tak dapat nak compare dengan ngankung lagi...masa tengaok nagngkung tu tergelak-gelak jugak la satu panggung..

kak ina kl (1) said...

akak pun rindu nak pot pet dengan kamu lagi.

nantilah nak tenguk gak hantu kak limah balik umah..

mamawana said...

sSSSSSSSSShhhhHHHHHHHHHH....enjit enjit semuuuttt.....