Friday, December 25, 2009

CUTI2 MESIA PT II: AVILLION WATER CHALET, PD

Ni lak foto2 semasa di Avillion Water Chalet pulak..mmg best gilos!! anak2 seme mengadu x puas! mmg pasnih kena pi lagi dan lagi..huhuu!! so korang layan ek...


ni foto2 diambil dalam chalet..plg best bilik air nye sbb tempat shower tu betul2 bawah sinaran matahari sbb takde bumbung..bila mandi tu rasa seksi bebeno..huhuu!!


sekitar swimming pool..


pemandangan dari balkoni kami & sekitar water chalet..


ada lak mamat sesat dr mana ntah..siap pakai baju star-wars pepagi buta..sempat lg kita snap dan lambai2 kt mamat tu..lagi ler perasan dia..hahaha!


bergambo di mini zoo avillion..


gambo berjalan pulang untuk ke lobby sebelum check- out..selamat tinggal avillion! kami pasti akan kembali lagi..insyaallah!!

14 comments:

LOVE2COOK said...

Wow, looking nice la the place kak!!! Sure U alls had real great time there! ;)

kak ina kl said...

salam ina..akak dah pernah gi kat sini..tapi harga kat sini mahal bebeno...takleh gi selalu..
camner dengan minggu depan ...ada free ker nak jumpa yatt

ain said...

kak inaaaa...tempat ni lah yg we all nak gi next!!! bestnyaaaa tengok gambar2 holiday akak!!

Blogresipi said...

Salam Kak Inahar,
Bestnye jalan2... sangat cantik la tempatnye... paling suke katil tu la..memang kite minat katil bertiang mcm tue... cam honeymoon tak?k :D

JC said...

Salam kak Ina...bestnya cuti2 ngan family....menarik nampak resort tu....masuk list ni nanti balik cuti ke Msia bole pi

Watierman said...

Bestnya Ina....glad you had fun!!!

CikMin said...

auwwwww....sexy eh kak mandi bwh pancur tu...hihihi...alahai..besnyer kak...i need that too...tp faheem nak buh mana eh...?(ni kes nak berduan dgn cikkamal jek)ekekekekek...

ZaiY said...

bestnya tmpt tu kak ina..malam2 mesti sejuk kan sbb bawah chalet tu ada air..

LiNda said...

ewah..ewahh... syioknya bercuti .

Suka dengan semua pics . Semuanya happy !!

inahar ali said...

love..mmg seronok banget ..nnti love bolehla try pi ye!

kak ina kl..alaa kita keje la pulak nextweek..xpela kak ina pi la dulu dating ngan yatt. nnti klu ada rezeki kemudian2 kita lak dating yatt..insyaallah!

ain..mesti enjoy gilos tau kalu pi avillion nih!! kitorang mmg x puas..nk pi lg awal thn depan nih!

ijan..akak pn suker banget katil bertiang tuh tp hampeh nk honeymoon sbb anak2 ada sekali lam tu! iyala almaklum ler ada 3 katil u! hehe..

JC..mesti masuk list tau avillion nih..kalu nk murah cikit masuk la membership dpt very good rates!

k.watie..mmg enjoy kak! nnti lehla k.watie sekuarga lak kesana!mmg x menghampakan..

cikmin..amboi kemain owg lam pantang nih!! tp xpe ada 3 katil lam bilik tuh!! faheem letak katil sebelah jek! huhuu..

zaiy..mmg best tau! nyaman sgt rasanye..

linda..mmg syiok gilos!! semua happy hilang gundah gelana..cewaah!

MamaFaMi said...

Ina... mama sekeluarga pernah menginap kat Avillion PD ni. 'Rumah' kami conner lot. Haha.. tak dapat rumah corner lot, dapat dok 3 hari corner lot pun jadilahhhh.... I love this place. Psst ada cerita ni... mama suka mandi kat shower yang tiles biru tu. But then kan, bila air pasang, kalau mama mandi kat situ, mama cuak juga... pasal apa tau? Mama terbayang, kotlah King Triton bapak Ariel the Mermaid tu tetiba muncul je kat tepi tu, tak ke naya mama mati terkejut! Hahahahaha... What an imagination kan! Shhh... jangan cakap orang tau.. kita kita je ni... ahakss....

inahar ali said...

mamafami..kita pun minta cornerlot tp x dpt sbb booking pun dh lewat..hehe! pepun dpt 2nd lot sebelah corner pn okay gakss!! tp imaginasi mama tu mmg mengerikan uuu...auwww!!!

mummyseri said...

amboi kak ina..sonot sume anak akak mandi mande tu yek..bestla tempat bercuti akak ni..
pmndangan sekitarnya cantekla..

inahar ali said...

seri..mmg cantek banget! nnti lehla plan 4 ur next cuti2 mesia ek!