Wednesday, April 17, 2013

The Cream & Fudge Factory Wangsa Maju

Assalamualaikum..jom layan aiskrim kt The Cream & Fudge Factory outlet Wangsa Maju di Wangsa Walk (sederet ngan tutti frutti tu)..mmg best!!! berpinar biji mata nk wat pilihan..hehe! malas nk citer banyak..jom layan foto2 kt bawah ni haa....
 STRAWBERRY COOKIE CHEESECAKE ICECREAM

 OREO PEANUT BUTTER ICECREAM

 NUTTY CAREMEL ICECREAM



 
Korang leh layan Facebook diorang kt sini-The Cream & Fudge Factory juga websitenya di sini. Okayy...daaaa!!!

10 comments:

Asyifa Mustaffa said...

adoi kak....menggodanya time2 panas gini...!

Mayang ABDUL RAZAK said...

kak ina umah aje dekat tapi x penah pegi pn kat sini..

inahar ali said...

asyifa..uisshh owg lam pantang mana leh mamam eskrem woo..hehe!

inahar ali said...

mayang..wajib pegi tau..rugi woo!! pegi jangan x pegi ek..hehe!

Rohah said...

Alahai kak...ngencess

mama sara nur said...

Meleleh tgk eaiskrim mcm2 pilihan ni
ni ank2 sure rambang mata he hee perasan jg tiapkali ke wangsa walk cuma x sempt singgah lg
nextime kena rasa jg ni

inahar ali said...

rohah..mmg sgt2 ngencess kan..hehe!!

inahar ali said...

mama sara..jgn kata bebudak..mak budak pun kemain berpinat mata tgk eskem nih..hehe!

Qasey Honey said...

wah sedapnya...kecur..nk try jugak la nti..

inahar ali said...

QH..mmg sedap woo..wajib pegi tau..hehe!