Thursday, March 21, 2013

DEMAM K-DRAMA LA PULAK!!

Assalamualaikum..lamanya Pn Doc tak mengupdet blog kan..aduii..bukan apa..la nih tgh demam..bukan demam panas tapi demam tonton citer korea lak..adehhh..tu la pasal..mmg dari dulu cukup malas nk layan citer kdrama nih sbb kalu dh mula start tgk terus takleh stop..haa amik ko!! berpinar mata nih nk ngabis kan marathon drama kt internet nih..tapi nk wat camner kan..mmg drama diorang tak dinafikan sgt mengasyikkan dan leh ketagih woo..haha!! entry masak2 kena tungguu aaarr..daaa!!

 drama the greatest love..one of the best drama yg pernah ku tonton..!

 Drama Beautiful Days..baru jek abiss ku tonton..

Queen of Ambition..sedang tonton di dramacrazy.net..kt channel ONE HD astro pun sedang ditayangkan drama nih setiap isnin & selasa jam 10.00 malam..jom tonton sama2 nak..hehe!

20 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said...

suma ni kat One hd ke atau dramacrazy kak, sama le kita mmg tengah demam melanda.. tp aritu nengok drama I'am legend kat one hd pun cam best gak...... hmm nak follow akak gak le nengok queen of ambition .. cam best aje aritu baru aje abis tengok king of ambition...

Acik Erna said...

salam puan doc..acik dah laaammaaaa..he he..sekarang ni dah mula kurang sebab banyak ulangan di HD one tu

inahar ali said...

mayang..queen of ambition tu sama ler ngan king of ambition cuma tajuk je bertukar..hehe! akak tgk kt dramacrazy.net ngan gooddrama.net. tgk kt astro tu lambat sikit abisnye..hehe!

inahar ali said...

kakerna.saya bnyk tgk kt internet kak sbb yg astro tayang tu amik masa nk ngabisskan..tgk kt internet leh marathon..haha!!

Sury Abil said...

Dh tak mau layan sgt...dulu time winter sonata je tgok...:-D
Eh...WS tu k drama lh kan..?

inahar ali said...

Sury..akak lak x berapa suker WS..dulu hanya tgk autum in my heart jek tp sejak dua menjak ni terjebak lak kdrama nih..aduhh!!

Asyifa Mustaffa said...

lama dah x lyan citer korea.....bole jdi x bole bangun....klau nak kuar g mna2 pun...tahan je...duk ralit tgk...mmmg ketagih....! itu mlas nak lyannya kak...:-)

inahar ali said...

asyifa..tu la dari dulu akak x mo layan citer korea nih tp xtau camner kali ni leh terjebak lak..aduhh!

Azie Kitchen said...

As salam. Off topic sikit, nak tanya mcm mana Ina letak iklan nuffnang bawah entry. Saya punya keluar di bhgn bawah sekali

kak ina kl said...

as salam ina

akak pun tgh demam..2 drama korea..satu kelakar..satu lagi sedih

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
inahar ali said...

kak ina..hahaha..jom kita sama2 demam..hehe!!

inahar ali said...

kak azie..wasalam..rasanye akak kena edit semula placement ad akak tu..pilih placement yg spt dikehendaki..pastu copy paste jek html tu kt blog..kena ikut step by step spt yg diarahkan! nnti cuba akak try!

Anonymous said...


Our updates Recent articles:

Kak Nik Ja said...

waaaah kita dah tobat...hihi..memang
jadik ketagih tul!

Ummi said...

Assalam Ina cayang...amboiii sempat lgk dia melayan drama Korea...jgn ngantuk tersalah cucuk pesakit dah la yeaaaa cik puan doc...hahaa... Jom makan Udang Sambal Bahtera Damai...haha

inahar ali said...

kak nik ja..hahaha..tu laa pasal..aduh!!

inahar ali said...

ummii..wasalamm..kita baru samp[ai kl dr JB nih..pewut laporr..ada lg x udang sambal bahtera tu haa??

eYeN!eY83 said...

The greatest love mmg best giler...suker kat actor nyer tuh...sumer citer dia best...try tgk city hall..alang2 dah tgh musim PRU nih...heee..hheee...

Anonymous said...

Ahaa, its good dialogue on the topic of this piece of writing
here at this blog, I have read all that, so now me also commenting here.



Also visit my web-site; dominiquevetd.mywapblog.com