Thursday, December 8, 2011

ALHAMDULILLAH....SYUKUR!!

Alhamdulillah..selepas 14 tahun akhirnye kini berwajah baru..amin ya rabbal alamin! syukur kehadrat Yg Maha Esa..jutaan terimakasih kepada semua yg terlibat!

32 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Ina..ni kliknik k.ina ke?cantiknya...BIRUUUUUUU.atie suker!.nampak kemas & sedap mata memandang...brkurangan sakit nampak klinik camni :D

inahar ali said...

atie..tenkiu ye! ituler dulu hijau la nih biru lak..hehe!

Ummi said...

Assalam Ina comeeyy cayang...waaahhh tu dia...cantiik klinik muka baru..hehe, pasni masuk jek terus sejuk dan demam terus baik sblm jumpa Doc Ina tuuu...hehhehee... Kena serbu sekali lg la nampaknya eh.. :)) Rajin2 kerja taaauu..hehe

inahar ali said...

ummi..tenkiu ye ummi cayaang..meh aar serbu lagik..leh cek BP free lagik..hehe! insyaallah..wajah baru semangat pun baru..huhu!

KakAsma said...

Inaaa,
cantik cantik suka tengok.sejuk ajer,kalau akak gi dapatkan rawatan duk luar ajer tak yah jumpa Ina dah siha..tahniah tahniah...semuga lebih sukses...

inahar ali said...

kakasma..tenkiu ye kakasma!! meh aar dating kt klinik kite..hehe!

yusnita said...

congrats Doc, cantek klinik :)

NoorMasri said...

cantik dan tenang je klinik , yg sakit pun boleh hilang sakit kan...errr...kat ne klinik ni nak g buat kunjungan ni

Liza said...

salam kak ina...cantik kaler biru tu...tenang jer tgk....suka suka....hihihih

Antan Bertingkah said...

Salam K Ina, cantiknya klinik, teringin nak pergi... Tapi kat KL kan...

Nur-nba said...

Wah cantiknyaaaa klinik akak.... Kak Inahar, tahniah ye sebab berjaya buat make-over ni.. Sejuk mata memandang, kalaulah klinik akak di JB, dah tentu Nur selalu datang.

Mieza said...

kak ina..cantiknyer kinik biru akak...suka..awat la tak dok kat Tg Malim leh jadi kinik panel...tahniah kak ina :)

Chik Mimi said...

Alhamdulillah ...cantiknya kak ina i likee hhehehe

anymz said...

tahniah doc ina..biru cantik..sebiru air di lautan jiwa terasa tenang..

bila lah akak nak gi check bp dgn doc ina ni..:)

Cendana Kasih said...

akak, kat mana klinik ni?? kita nk pegi laaa... klinik cantik, tuannya pun cantik.... hehehe

Fiza Nordin said...

Cantik, tahniah!

cikmanggis said...

tahniah Inahar!tumpang gembira.Nanti nak terjah klinik Inahar ni:)

CT Delima said...

As'salam Dr Ina

cantiknya biru mata hitamku..hehehe. ni yang hari2 ct nak sakit ni boleh datang klinik baru berwajah biru. Mesti muka Dr Ina pun dah baru juga tu.. hehehe

Selamat menjalankan tugas dengan jayanya ya Pn Dr Ina :D

mokwo® said...

wooooaaaahhh nice blue!!! cek BP free, errr ada lgik ke benda lain yg free...hihi
many2 congrats!!

HomeKreation said...

Salam Ina cayang. Congrats...! Semuga semakin murah rezeki, kerja rajin2 ya lepas ni...hehe.

ibh said...

Salam Kak Ina...BIRUUUU...favorite color tu. Cantik..Tahniah kak..Hope Allah sentiasa murahkan rezeki akak..Amin.

Huuuuhuu..lama tak masuk sini..tak selongkar dapur akak..Ngeee

Wattie said...

Assalamualaikum doc,
Waaaaa....klinik berwajah baru, elokla tu sambut tahun baru dgn penampilan yg baru,lembut aja warnanya. klu sesape gi klinik Ina, serta merta hilang semua sakit, tahniah ya....

bani_boyz said...
This comment has been removed by the author.
inahar ali said...

MANY THANX TO EVERYONE FOR ALL THE WISHES & PRAYERS YA..MUAAAHHHSS!! jemputla mai klinik kami di wangsa maju..dun wori..wajah pn doc masih lama x tukor baru..hehe!

Penunggu Hujung Dunia (PhD) said...

Salam. Saya harap klinik yg indah ini menjadi contoh untuk semua klinik swasta dan kerajaan di negara ini

Kjee said...

Ina, sejak Ina suruh Kjee makan TF, dah tak sakit lagi. So Ina dan Aida hilanglah satu patient, nampaknya! Hehehe. Thnx so much sis sebab suruh Kjee makan TF. Kjee sekarang aktif dengan 4Life. Awak bila lagi?
By the way, lawo klinik awak sekarang.

ummi_khalish said...

Assalamualaikum Dr..lawanya klinik...biru itu menawan..menenangkan..:-)

NekPP said...

salam kak ina cayanggg...cun sehhh...sejukkkkk bila masuk ke klinik dr ina!! cool!!

Bless u kak! muwahh muwahh muwahhh..

kakyon said...

salam ina..sejuk aje suasana klinik tu.pesakit dtg terus rasa lega..belum lagi jumpa puan doktornya..terus sembuh.
warna biru lagik..:)

Packy @ Mawar Merah said...

SALAM ina...
Cantik, cozy dan tenang...beautiful blue kaler ni mmg sangat2 menyejukkan mata...
Tahniah untuk hang dengan Nekda. Kem salam kat dia...

NiezaMan said...

Tahniah
Nampak sgt cantik & Anggun

mummyseri said...

Assalam kak, alhamdulillah, biru itu menawan..cantek..
tahniah kak..