My home cooking blog...recipes,tips and advices.
kak Ina...singgang tu fav saya..mkn ngan sambal belacan..pehh..sedapppp!!!!ayam goreng berempah pun kalah..hihi
sayakan....kalau masak pindang, kuah dia mesti pekat dan biar masam sikit . Tapi cik abang tak suka ... dia kata ini lauk orang sakit .takper... satu mangkuk saya perabihkan. hahaha
meleleh air liur ku inahar!..penyek-penyekkan cili tu..kuahnya..fuuhh..sedap btol..partnernya budu..
ain..singgang ni mmg lauk fav kitorg gak..very healthy kan!! hehe..linda..hahaha..belasah sorang2..br best!cikmanggis..cili padi tu kita mmg x ketuk tp bila masa makan..kak ayin yg akan penyekkan cili tu..sbb dia mmg tahan pedas!
kak Ina...singgang tu fav saya..mkn ngan sambal belacan..pehh..sedapppp!!!!ayam goreng berempah pun kalah..hihi
ReplyDeletesayakan....kalau masak pindang, kuah dia mesti pekat dan biar masam sikit . Tapi cik abang tak suka ... dia kata ini lauk orang sakit .
ReplyDeletetakper... satu mangkuk saya perabihkan. hahaha
meleleh air liur ku inahar!..penyek-penyekkan cili tu..kuahnya..fuuhh..sedap btol..partnernya budu..
ReplyDeleteain..singgang ni mmg lauk fav kitorg gak..very healthy kan!! hehe..
ReplyDeletelinda..hahaha..belasah sorang2..br best!
cikmanggis..cili padi tu kita mmg x ketuk tp bila masa makan..kak ayin yg akan penyekkan cili tu..sbb dia mmg tahan pedas!